BJ

Eftersom jag var så himla nära att vinna massa saker på bingon, ( hade bara 1 ruta kvar på flera styckna) , men inte vann ett skit, så sitter jag nu och tröst-äter en god Ben and Jerrý glass..
Snart blir det dock sängen efter jag smält i mig hela glassen, den är ju inte liten direkt.. för jag ska jobba i morgon igen. Blev mer jobb än planerat denna vecka, blev inringd i onsdags och ska nu jobba fram till nyår. Men jag klagar inte, är rätt nice att jobba stor helger ;) Är så roligt att få duka upp fint och göra fina och goda efterätter m.m, plus att lönen blir det dubbla :)
Idag efter jobbet åkte jag direkt till vårdcentralen ( är där ofta nu känns det som) men vad gör man när man aldrig blir helt frisk och skiten vägrar att gå över?! De sa alla fall att hur många som helst är sjuka nu, och det beror på att det är så milt ute och bakterierna trivs så bra.. äckligt tycker jag.
Och nu är jag som sagt hos bröderna A och spelar Bingo och käkar glass, bra kväll trotts allt :)
I morgon blir det jobb igen, och efter det ska jag till Emma, så ska vi förbereda inför det nya året, kommer bli grymt.
Juste jag köpte en klänning och ett linne igår på Lindex :D så nu har jag alla fall 2 grejer att välja på, får se på vilket humör jag är på nyår :P
Nej nu väntar bingen hörrni, vi höres! Puss

Miljonbingo!

Nu blir det att spela bingolotto i rimpan! :)
Dagen har varit stressig och jobbig idag :/ men men blir väl bättre!
Vill bara att det ska komma snö så alla bakterier och sjukdomar fryser ihjäl!!!

Kista centrum

Halloj! Idag har min familj + Ronja varit i Kista centrum på mellandagsrean.. var så mycket folk, men vad hade man förväntat sig?! ;) hittade alla fall lite små grejer som följde med hem :)
Nu har jag precis ätit middag, blev broccolipaj :D
och snart ska vi tjejer i familjen dra och gymma :) är trött som faan, men det får gå endå! =)


HAHA så här såg våran tomte ut på julafton då, tur att det inte var små barn här hemma, hade blivit livrädda.



Skalet som jag köpte idag till min telefon :)




och så blev det en tröja och en skjorta.

In your head, in your head

Igår var det en lugn chilldag, höll mest på med nya julklapparna och lite sånt!
På kvällen åkte familjen till farmor och åt middag, julmat igen :P haha Sen tittade vi lite på tv, fikade och bara myste. :) Åkte hem runt 21 tiden.

Vilken natt det var i natt då.. blåste som fan och var allmänt höstväder tyckte jag. ;o Sen blev det strömavbrott vid 4 på natten och var det när jag vaknade också.. så fick sminka mig och äta frukost med stearinljus haha! :P lite små svårt, men funkade väl.
Har ju som sagt jobbat idag, gick bra :) Bakade som bara den!!
Sen åkte jag hem och så åkte jag på spinning på en gång, och nu sitter jag här och ska duscha och sen äta lite skinksmörgås och efter det ska familjen titta på "Hur många lingon finns det i världen" som mamma fick i julklapp av mig =)
I morgon blir det alla fall Kista och mellandagsrea wohooo! :)


KÄRLEK!



Ja de senaste dagarna har jag mest lekt med min nya älskling<3 haha tar ett tag att lära sig när man är van vid en gammal samsung ;) men det börjar bli bra!


Chilldag,relaxdag,julfest,jobb & julafton.

Heej! Nu har jag inte skrivit här på ett bra tag, och jag vill verkligen hinna med att skriva varje dag, så det är ingen frivillig frånvaro :P
I alla fall, i onsdags kväll var jag på tomte-spinning, det var riktigt kul och riktigt svettigt måste jag säga.. snacka om högt tempo låtarna hade! :)

I torsdags var jag med Ronja i Norrtälje, vi tittade lite i affärer, åt lunch på "Tre praliner", dom hade riktigt goda varma mackor där mumms, där kommer jag äta igen! :) Sen gick vi till badhuset och simmade några längder i ca 1 timme, var riktigt jobbigt faktiskt! Sen gick vi och bastade, satte oss först i en ångbastu, men sen såg vi att det fanns en vanlig torrbastu också så då böt vi ;p
Sen solade vi också innan vi åkte hem :)
Så stressade jag hem och fixade till mig, för skulle på Julfest på jobbet. Det var verkligen hur kul som helst, god mat, roliga lekar och fina presenter :) Jag fick medalj också för en lek för ingen kom på att det var jag som var "mördaren" haha! Man levde verkligen in i sin roll! Man skulle ha med sig en julklapp för 100 kr som passade både tjej och kille, jag hade köpt en fin kudde :P och så böt man julklappar, jag fick en popcorn-maskin! Underbart tyckte jag! :D Den kommer användas mycket här hemma kan jag lova er ;)
Så kom mamma och hämtade mig efter hon slutat jobba, så åkte vi hem och sov!

Fredag, Jag och mamma åkte tidigt till jobbet och jobbade. Gick bra :) Sen åkte vi hem, duschade och åkte vidare till mormor, skulle äta middag där :) Hon hade gjort jätte god mat, och massor av gott. Sen åkte vi hem till danne, kollade in deras julgran och lämnade lite julklappar. Var ett jäkla gäng som satt där i soffan och drack öl och kollade på uppesittarkvällen. haha ;p
Sen åkte vi hem, och jag gick och sov.

Julafton, Gick upp klockan 5.00, jag och mamma. Jag öppnade paketet som låg i min strumpa och fick se en iphone 4s!!!!!!! Snacka om att vakna till ordentligt, så jag sprang in till elli och sa åt henne att öppna sin, för hon skulle få en likadan ;) Sen duschade jag och så åt jag och mamma tomtegröt till frulle :) Sen iväg mot jobbet.
Eftersom det var julafton så skulle jag göra ett julbord för patienterna och deras anhöriga, det blev så himla fint och alla tyckte att maten var god. så det kändes lyckat :) Men sen var det massor av disk... stog nog hur länge som helst och diskade.. jobbigt. Sen blev jag klar, och medans jag väntade på att mamma skulle bli klar så satt jag i personalrummet och kollade på Kalle, alla fall början av det :) Resten av programmet så satt jag ju i bilen på väg hem. =)
När vi kom hem så hade pappa gjort glögg till oss, så satte vi oss vid tvn där farfar och elli satt. Sen gick jag och duschade, och sen åt vi julmat :) Sen tittade vi på "Tomten" det är det bästa på julen, jag kan missa kalle, det spelar ingen roll, men Tomten kan jag bara inte missa en enda jul, har sett det varje år och kommer alltid att göra det. :)
Sen åt vi massa godsaker och så började vi så smått att öppna julklapparna :) Fick så himla mycket bra saker i år så jag är så himla nöjd! Det bästa av allt var alla fall min nya telefon :D
Sen kommer danne hit iklädd i tomte-ställ! snacka om att skrämma skiten ur oss alla :P haha men det var roligt. Sen skjutsade jag hem farfar och sen åkte jag hem och då tittade vi på Jägarna 2 och drack lite cider :)
Ja, det var min jul det :) Var verkligen en toppen jul, fast att jag jobbade på dagen, men det är ju på kvällen allt händer så för min del spelar det ingen roll :) hoppas ni alla haft en riktigt GOD JUL!


solade i torsdags.



Like always

idag mina kära vänner har jag varit i Norrtälje nästan hela dagen :)
Fixat klart det sista inför jul, fick reda på att några som inte jag hade köpt julklappar till hade köpt till mig, woops.. så fick köpa några till :)
Sen har jag besiktat bilen också, fast inte själv haha hade jag aldrig klarat för vet inte vad det var för fel på den, så hade väl stått där som ett frågetecken om  de hade frågat mig nått om bilen.. hehe ;s
Köpte även en maskara till, hoppas den är bättre än den förra jag köpte, fast det blev samma märke, men inte precis samma :P

Sen blev det driven på donken på vägen hem, köpte hem till mammsen också och hon blev väldans glad ;P
Och nu gör jag inte så mycket, är trött som fään, så vill vila lite.
Ikväll blir det alla fall tomte-spinning wohoo! Ska bli så jädra kul, spinna till bara jullåtar :)
Kommer väl sjunga mer än cykla, kan bli så ;D
Längtar tills i morgon också :D kommer nog bli en toppen-dag känns det som, men skriver i morgon vad jag ska göra för vet inte nu i vilken ordning allt blir. Kysss

städ-dag

Idag gick jag upp 8.00 och så åkte mamma och jag till gymmet och gymmade 1,5 timme. Grymt skönt att springa av sig tycker jag.
Sen hem och duscha och så började jag baka lite :)
Bakade en mjuk pepparkaka och så ska jag fixa lingongrädde att ha uppe på den.
Min moster och mina kusiner kommer hit på en fika ikväll så tänkte att något smaskigt måste man ju bjuda på. =)
Jag har också städat klart mitt rum, alla tomtar/snögubbar är på plats och alla hyllor är avtorkade :) Jobbigt när man väl städar, men underbart skönt och fint efteråt.
Nu ska jag snart fixa mig och ta något att äta, för sen ska jag till vårdcentralen klockan 5.. och middagen är inte klar innan dess så jag får äta när jag kommit hem igen. :)
Men min kväll blir alla fall lugn tillsammans med kusinerna, underbart :)


Vinter!

Jaaaa! det är snö ute :D just nu snöar det inte, men vi får hoppas att det här får ligga kvar och att det kommer komma mer tills på lördag :)
Idag sov jag till halv 12 (a)! Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Ica och handlade lite mat och grejer.
Nu är jag bara hemma, och gör inte så mycket, ska snart slå in några små paket som jag har glömt att slagit in.
Måste också sätta upp lite tomtar och snögubbar i mitt rum. :) Ska göra det idag.
Mamma håller på och sätter upp tomtar i resten av huset just nu och hon har julmusik på för fulla muggar! I like.
Ikväll blir det lite träning med mammi & pappi som gäller, och sen ska jag dricka te och njuta av livet hade jag tänkt, hehe ;)

De dagar som jag är ledig nu så har jag massor av viktiga saker att göra också.. åh jobbigt ;/ men måste hinna det innan jul, för då är det så mycket röda dagar så ingenting är öppet när det ska och så..
Kläder till julafton har jag redan fixat :) Men måste och shoppa lite inför nyår också! Tror jag vet vad jag vill ha på mig, gäller bara att hitta det också. ^^
Och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med den 25 eftersom det är 21 års gräns på dom j*vla biljetterna.. vill inte köpa biljett för 200 kr om man ändå inte kommer in.. så får se hur det blir med det skiten. Har alla fall pratat med några och de skulle fixa hemmafest istället, så det är väl plan nummer 2 i såna fall. :) Puss

fjärde advent

Jobbat idag igen ;P gör inget annat känns det som!
Efter det åkte jag hem, duschade och fixade till mig och sen åkte min familj hem till mina kusiner för en god middag! :) var en jätte god kycklinggryta av något slag.
Var längesen vi var där så var trevligt att prata lite =)
Och nu sitter jag här i rimbo och kollar på när grabbarna sätter upp julgardiner ;) lite gap och skrik här och var, men det blir nog fint när det är klart ska ni se! haha
Fjärde advent idag, men nu börjar det faktiskt kännas som mer julkänsla när det har kommit lite snö i alla fall!
Morgondagen har jag inga planer för, men jag ska alla fall sova uuut! :)
Min helg börjar ju nu kan man säga ;p hehe.
Men ska gå och smaka lite knäck nu, stoffe har precis gjort lite, jag hjälpte honom lite grann med att hälla i dom förbaskade små formarna, och smeten som stelnade och jaa.. det är jobbigt att göra, men gott som fan blir det!
Elli bakade lakritsknäck idag förresten, as goda med turkisk peppar i :)
så nog ska det ätas i jul i alla fall :) puss

snö?!

Förresten vad händer?!
Hela dagen idag när jag har jobbat så har det snöat som fan, alla bilar på parkeringen var täckta och det var vitt på marken. Så otroligt lycklig :D
Så kommer man hem och så regnar det bara, inte en enda vit fläck på hela backen?
Hur kan det vara sådan skillnad, det är sjukt!
Ge oss lite snö här hemma med, bara lite lite tills julafton så är jag nöjd.


Helg igen

Hallå gott folk!
Igår var jag och jobbade, gick riktigt bra :)
Efter det hämtade pappa mig och så åkte vi till Arninge, jag skulle titta på nått att ha på mig på kvällen då jag skulle på julbord, och pappa skulle kolla upp nått annat :)
Sen åkte vi hem och jag duschade, fixade mig och sen kom Danne och hämta mig.
Så åkte vi till honom och så fixa vi klart det sista och sen drog vi vidare till Rånäs Slott för julbord med Dannes jobb :)
Det är så himla fint där tycker jag! haha vi började alla fall med Glögg, sen gick vi ner till matsalen och började med den kalla maten. Vi var ca 27 styckna, mest killar för det är mest dom som jobbar på Lättviktsmotor :P
Men alla fick ha med en person var så vi blev några styckna vilket var kul :)
Så vi åt massa gott, pratade, skrattade och ja gud vet allt ;p
Vid ca kvart i 10 åkte vi hem, för jag skulle upp och jobba tidigt i morse.
Och vår ena bil är på service, och eftersom både jag och mamma jobbar hela helgen men olika tider så är det lite jobbigt med att komma till och från jobbet just nu.. så danne fick gå upp kvart över 5 och skjutsa mig till Täby, men det gick bra, han fick ju åka hem och sova sen den rackarn! :P
Så idag har jag jobbat igen, var väldigt lungt idag.. inte mycket gäster alls.
När jag slutade vid halv 3 kom pappa och elli och hämtade mig, så åkte vi vidare till Boom, det är som Ikea fast ganska mycket mindre, men dom har as snygga soffor där, när jag flyttar hemifrån vet jag alla fall vart jag ska köpa soffa ;)
Sen åkte vi hem och nu sitter jag här efter att ha ätit en god pasta carbonara till middag :)
Ikväll blir det en lugn hemma kväll, är fortfarande trött efter julbordet igår trotts att vi inte åkte hem alltför sent ;p Så jag och syster min ska ha svull kväll, 2 sorters chips och dipp! kan ju inte bli en bättre lördagskväll idag tycker jag!
Jobbar i morgon också så måste ändå sova i tid ikväll igen. Puss








Båtresa

Idag har jag varit på havet hela dagen.
Eftersom min syster praktiserar på vikinglines rosella så åkte jag mamma och pappa den idag. :)
Det var himla mysigt och mycket god mat på julbordet, är fortfarande mätt fast jag åt klockan 12. haha
Köpte även klart mina julklappar helt idag :) Toppen med båtar tycker jag, är så mycket billigare än i vanliga affärer. Så det är skönt att det är klart nu när det inte alls är lång tid kvar tills julafton :)
Men nu ska jag gå och fixa mig och sen sova, jobb i morgon.











träna träna

Idag gick jag upp tidigt, skulle med mamma och gymma och hon ville va där halv 9, så var bara att kliva upp!
Men det är skönt efteråt så det var det värt :)
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, duschat, ätit och tagit det lungt framför datorn typ ;)
Men funderar på att gå ut en sväng, det är ju så fint väder idag, fast det känns mer som den 14 oktober än den 14 december..
Håller på att få seriösa damp-utbrott på min mobil, ingen av dom jag har fungerar nu! Vad är det för fel?! ;/
Vill ju kunna få tag på folk, men fan heller att det funkar.. aja ska alla fall fixa en ny till jul, så får väl ha det såhär fram tills dess..
Ikväll ska jag träna igen, får bli 2 gånger idag :P
Vet inte vad jag ska skriva mer, har inte hänt något speciellt, men en liten update är alltid kul :)


Lucia

Dagen började med att mamma väckte mig och elli klockan 7.00, så gick vi in till vardagsrummet där mamma hade tänt massor av ljus, ställt fram te, pepparkakor och lussebullar. Så satt vi 3 och tittade på Lucia-tåget på tv:n :) Riktigt mysig morgon, precis som när vi var små, innan vi skulle åka till fritids på morgonen, den känslan hade jag i morse!
Sen när det var slut så gick jag och la mig igen, och vaknade klockan 11 :P skönt att sova ut.
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, varit hemma och plockat med mitt, tvättat, diskat m.m
Sen vid 1 tiden åkte jag in till Norrtälje och fixade lite små saker.
Är stolt över mig själv som nästan har kommit över min värsta rädsla :) fast är ju fortfarande rädd, men inte lika :)
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så ska vi fixa med kaninburen.. nu när det inte är snö så funkar det ju att ha kvar honom, men när snön kommer vet vi inte vad vi ska göra av honom, vi har ingen bra plats alls att ha honom.. och han är en utekanin så kommer han in i värmen så dör han för han har alltid bott ute, han föddes tillomed utomhus. Så det är väl det problemet vi har just nu.. vad vi ska göra med honom.
Vi vill hitta någon som har ett stall eller en bra utebur som kan få ha honom i vinter, men ingen vill ju, så får se hur det här slutar.. ;/



Lilla Molle gubben <3


She dosen´t mind

Åh jag har haft en toppen dag idag :)
Har kommit fram till att det är ganska soft att jobba olika, så man inte jobbar mån-fre 7-16 haha som det känns som de flesta gör. Visst det är inte kul att jobba helger jämt, men nån gång ibland klarar i alla fall jag av :) Och att man får vara ledig på dagar mitt i veckan är toppen, annars måste man ju ta ledigt eller sjukanmäla sig om man ska till tandläkaren/doktorn ja inte vet jag. Så det är nog inte så dumt att jobba som jag gör trotts allt. =)
Idag har jag varit i Norrtälje hela dagen, träffade Ronja där.
Vi gick och kollade på kläder till jul/nyår, fan vad mycket snyggt det finns.
Men jag köpte inget än som jag ska ha då, det får jag göra en annan dag. Idag köpte jag bara 2 basic tröjor från HM, randiga och jätte sköna. Perfekta vardagskläder :)
Och det roliga var att när jag skulle betala så hittade jag ett gammalt presentkort i plånkan, och jag tänkte att det var väl nån 10a kvar på det eller nått,så jag sa att hon i kassan kunde ta det som fanns kvar på kortet. Så säger hon " ja det fanns 102 kr kvar på det" snacka om jag blev chockad när jag hade ställt in mig på att det bara var några kronor. haha men skönt det ju :D
Så vi gick och kollade i affärer, åt lunch på subway, solade i badhuset och gjorde lite små ärenden.
Toppen dag med andra ord :)
Nu har jag precis duschat för var på spinning med mammi och pappi, gick bra men fan vad jobbigt det är att komma igång igen efter att man har varit sjuk.. men men det ska vi nog ändra på nu när julschemat har kommit ;)
Har också hittat världens bästa låt, pressar den som satan nu, " she dosen´t mind" , finns på min systers blogg om ni vill höra den. Erikssonellinor.blogg.se vi är beroende ;) och tillomed Danne gillade den! Kors i taket, han hatar min musiksmak.
Nu ska jag gå och sätta på lite tevatten och ta mig en apelsin hade jag tänkt!
Morgondagen har jag inte riktigt några planer för än.. bara att jag ska gymma på morgonen. puss

mys-dag

Idag har jag jobbat gott folk, gick riktigt bra :) Är så himla kul på hotellet nu när det är advent och såna saker, så mysigt och fint! Riktig julkänsla, julgranar med paket under och allt är perfekt, bara snön ute som fattas.
Efter jobbet åkte jag hem och åt, blev pastasallad idag för jag och Elli gillar inte omelett och såna saker :P så det fick mamma och pappa äta själva!
Efter vi hade ätit åkte vi till Gottröra kyrka och tittade på ett luciatåg :)
Så himla söta alla är när dom står där och sjunger =)
Sofie var även med i tåget så henne pratade jag med lite efter, har saknat den tjejen så mycket.
Sen fikade vi lite i bygdegården och sen åkte vi hem.
Fast jag hoppa av i rimbo och nu ska jag äta popcorn här och kolla tv med min finaste.
I morgon har jag massa ärenden att göra, samt träffa en söt vän. Puss

Uppsala

Hallå där!
Igår jobbade jag igen, sen åkte jag hem, duschade och fixade lite och åt middag.
Sen åkte jag och danne till rimbo, fick köra hans bil haha älskar att dom låter så mycket!
Vi köpte chips, dipp och julmust och hade en jätte mys-kväll framför idol finalen!
Amanda vann, wohoo, äntligen blir nått som man vill!
Hon var grym som fan och hon var verkligen värd det här tyckte jag :)

Idag tog jag 10 bussen till Uppsala, skulle dit med min syster och mina kusiner, julhandla lite :D
Uppsala är verkligen underbart, jag ska bo där när jag blir stor ;p alla fall i närheten av uppsala.
Så himla mysigt överallt, ska jag plugga vidare någon gång blir det lätt där i alla fall, det är ju "studentstaden" och det är verkligen något som jag vill uppleva!
Köpte klart alla julklappar och köpte ett pannband till mig själv, bra att ha nu i kylan.
Vi åt även lunch på Max, och tog en fika på ett jätte mysigt fik :)
Sen tog vi bussen hem igen, och har ätit hemmagjord pizza.
Nu ska jag titta på så mycket bättre med pappa och dricka lite glögg :)
Sen blir det sängen, jobb i morgon. puss


party in my head

hejsan svejsan :)
Har varit och jobbat idag igen, och när jag skulle åka hem såg bilen ut som ett kylskåp! herre gud, var tvungen att skrapa alla rutor och fixa massor.. brr
Det var halt att köra också..
När jag kom hem så gjorde jag lax, potatis och sås :) Både mamma och pappa är på julbord med deras jobb idag.
Blev jätte gott i alla fall, måste göra god mat nu när jag har matlåda, man vill ju kunna längta till lunchen lixom :)
Sen vete fan vad som hände, alla dampa ur och jag fatta nada... konstigt folk.
Ska snart sätta mig vid tv:n och ta en apelsin.
Tror det ska komma snö i natt, dom har sagt det i alla fall, så vi får se då. =)


IDIOTER

omg vilka jävla idioter det finns!
Man lär sig nya saker varje dag och om människor man tror sig känna, men f*ck så fel man har.
jaja pallar inte med alla cp:n och ni pallar inte höra om det, men var bara tvungen att skriva det så jag inte har allt skit inom mig.

om sanningen ska fram

Halluu, har varit och jobbat idag, gick super :)
Har bakat, lagat mat, gjort desserter, diskat m.m, känns bra att förberada så mycket som möjligt till dagen efter :)
Vi har precis ätit middag här hemma, och nu gör vi inte så mycket, datan typ :P
Om ett tag ska jag och mamma dra på spinning, shit var ca 3 veckor sen jag körde det, kommer vara jätte trött känns det som.. men men, måste komma igång i alla fall. Får köra lugnare än jag brukar då :P
Efter det blir det hem och dricka te, sen troligtvis sängen. puss

vart jag mig i världen vänder,står jag här med tomma händer

halloj.
Idag har det varit en lugn dag, chilldag.
Har slagit in alla julklappar som jag hitills har köpt, har ju några styckna kvar.
Sen har jag kollat på tv, varit ute lite och sen inte gjort ett skit :D
Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem, är ganska hungrig..
och igår kom det lite snöö :D gud vad glada vi blev när vi såg stora flingor utanför fönstren.
Hoppas det håller i sig och blir mer och mer.
Ikväll blir det te-mys och sen spikmattan innan jag somnar, har lite ont i ryggen faktiskt.. ;/
För i morgon är det dags för jobb igen. puss


förra året när det stog ett rådjur utanför köksfönstret, var tvungen att fota honom, så söt.

what are words if you really don´t mean them when you say them

Idag sov jag ut, eller ah ganska så länge i alla fall.
sen åkte jag och danne till Kista och shoppade. :) Så nu är nästan alla julklappar köpta, bara några små saker kvar!
Första gången jag är så tidig med julhandeln, brukar tillomed gå och köpa dom sista ca 2 dagar innan julafton, så det här känns skönt.
Har även köpt lite saker till mig själv idag :) och danne köpte nya jeans till sig själv, super bra.
Sen åt vi mat i centrumet också, jätte gott, kommer inte ihåg vad det hette men var 3 taco fyllda med kyckling och grönsaker och annat smaskigt.
Sen gick vi ensamma och köpte saker till varann, sen tog vi en fika innan vi åkte hem. Chailatte<3 det får en verkligen att tänka på julen, smakar jul.
Åkte hem till mig och lämnade mina kassar, sen åkte vi och hämtade Rolle, killen fyller 20 år idag! :)
Så nu sitter vi hos danne och han har precis öppnat sina paket ;p
så vi har precis ätit upp våra grodor som jag köpte till oss idag, proppmätt!
Men nu ska jag vara social med pojkarna här, vi hörs! puss
Saker som jag köpte idag :) 2 linnen och 2 snygga ringar, älska.
så söta så det gör ont.

andra advent

hallå där!
Har jobbat idag igen, fan riktigt duktig måste jag säga som har jobbat hela helgen :)
Lyssnade på julmusik hela dagen idag, fick in bästa kanalen så har pressat jullåtar, åh vad det kändes som det var snö ute när man hade hört dom, men icke. drygt.
har precis ätit middag, jätte god mat som mamma och elli fixade. ^^
nu är jag bara så sjukt trött och mätt så känner att jag måste vila ett tag, ska göra det snart.
Kvällens planer är att bara ta det lungt, kolla på tv och mysa ner sig i soffan med en kopp te.
För i morgon ska jag till Kista och shoppa, yeeah.
Men nu ska jag ta och vila lite innan tv-programmen börjar. puss

glögg-mys

har precis kommit upp från badet, så himla skönt att bara ligga där och slapna av i det varma vattnet. :)
Jag ska alltid ha badkar har jag bestämt, skulle inte klara mig utan det ;o
Har jobbat idag, gick bra :) Var nog ganska så utvilad, för jag sov hela natten och vaknade inte en enda gång förren klockan ringde.
Sen när jag kommer hem får man reda på värsta grejerna som hände när man låg och sov som bäst ;p idioter säger jag bara, fattar inte hur vissa människor bär sig åt?!
Fick också reda på vem som åkte ur idol, det söög ju! Moa skulle ha vunnit!
Blir nog en lugn hemma kväll för mig idag igen, skönt att bara ta det lungt, gå och lägga sig när man vill, och bara göra vad man vill haha :P
Snart ska vi börja med maten här hemma, blir kött med något gott till idag :)
Men nu ropar mamma att det finns glögg, så ska dit och ta lite! puss


I will never be the same

idag har jag varit duktig, jobbat och slitit. :)
Gick riktigt bra idag, Sofie praktiserar ju så idag fick jag vara hennes "handledare" i frukosten :)
Går mycket fortare och smidigare när man är 2. =)

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, vilat och hjälpt mamma med maten.
Blev jätte god mat, kycklingfileer med grönsaker/rotfrukter i ugnen och vitlöksås, mums!
Nu håller jag på och snackar lite med Elli och Malin som håller på och fixa sig här hemma, dom ska iväg på något ikväll ;p
För min del blir det en lugn kväll med mamma framför tv:n, med nybakta lussebullar & julmust.
Puss



1 dec :)

igår var jag med emma, :) vi drack te, åt på träffen muums, var ute på promenad med hunden, träffade massa andra hundar m.m. Toppen dag med andra ord =)
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket än, bäddat rent i sängen, ätit frukost och städat lite.
Men ska snart städa lite mer, mitt rum ser hemskt ut.. kläder och skit överallt, ser ju inte vad som är golv och inte..
Får göra sånt som jag inte kommer hinna med i helgen helt enkelt eftersom jag jobbar då.

Idag är det första december, helt galet. snart är det nytt år, nya möjligheter!
Längtar verkligen till det nya året, och hoppas att det blir mycket mycket bättre än vad det här året var.
Idag får man ju öppna första luckan på kalendern också ;p haha, jag & min syrra har dumle kalendrar i år som hon köpte på båten =)
Nej nu måste jag gå och börja städa, så jag blir klar idag.
Jag och Emsi på studentlunchen!


RSS 2.0