Pappa mys!

Blev en otroligt lyckad kväll ikväll, vi åkte som sagt till syrrans skola och åt lite middag :)
Blev biff med grönpepparsås till varmrätt och friterad banan med passionsdipp till dessert, sjukt gott! :)
Vi var båda mätta och belåtna när vi åkte hem och min syster var så duktig så! :)
Nu blir det sängen, upp tidigt och kötta gym i morgon!
 
 

Sista januari

Har precis hoppat ut ur duschen efter ett riktigt mördarpass på gymmet alltså! Det ska nog bli bra det här tillslut ska ni se ;)
Var i alla fall på gymmet 1,5 timme.
Så har duschat nu och ätit lite lunch med mamma innan hon åkte och jobbade som hon gjorde för en stund sen.
Så nu sitter jag här hemma själv och tänker en massa... usch det är inte bra att tänka ibland, man blir knäpp av det. Ialla fall jag.. just nu. :/
Jag vill göra så mycket, hitta på så mycket roliga saker hela tiden men det känns som att det aldrig kommer bli av :( Det var bättre när man var liten, behövde man inte oroa sig för saker och ting. FY!
 
Nej men ikväll blir det i alla fall att äta ute med pappa :) Ska upp till Syrrans skola (min gamla skola) och äta lite middag är det tänkt! Så då har jag alla fall nått roligt att göra lite senare ;)
Nu ska jag nog gå och titta på lite film.. det regnar ju ute, värdelöst tamme fan.. Inte undra på att man har ont i huvudet dag ut och dag in.. usch usch usch. :/
Ha det bra!
 
Gammal bild på mig, haha riktigt gammal. (:

30 Januari

Hallå där! :)
Idag vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk, förmodligen för att det regnar ute?!
Men efter en ordentlig frukost och lite knaprande av alvedoner så är jag nu pigg igen! :)
Idag har jag inte gjort så mycket, har dammsugit hela huset, diskat, plockat undan, kört 2 tvättmaskiner m.m! :)
Sen kom även Fredrik hit på en fika mitt på dagen också, trevligt! :)
När man går hemma på vardaganr finns det inte mycket att göra och man blir lätt uttråkad om alla andra i huset jobbar, så om någon vill ses så blir man super glad! :) alla fall jag ;)
 
Nu gör jag inte så mycket, väntar på att mamma ska komma hem och sen efter maten ska vi 2 dra på Afrodans i Norrtälje igen, super kul ju! och även bra träning för den delen :)
Sen ikväll blir det nog lugna puckar framför tvn eller datorn, vi får se :)
Morgon dagen har jag inte planerat nått inför, men troligtvis ska jag och kötta gym på morgonen! :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. (:
Ha det så bra, så hörs vi! Puss

Mys dag med mamma

Jag gick och la mig klockan 19.00 igår, vaknade i morse klockan halv 9 och har inte vaknat en enda gång på hela natten :P så nu är jag nog bra utvilad får jag hoppas.
Idag har jag varit i Norrtälje med mamma, vi handlade lite mat, var inne på Hälsokost där jag köpte ögondroppar till mina ögon som alltid rinner.. , var på Rusta och slutade med att fika på Jeanettes café! :) Helt okej dag med andra ord (:
Nu har jag gått igenom min garderob här hemma och kollat vad jag har för kläder egentligen.. sån ordning har jag att jag inte ens vet vad jag har för grejer längre.. -.- duktig tjej!
Men nu vet jag vad jag har i alla fall, efter att ha vänt upp och ner på hela garderoben. :)
Sen har jag läst lite i min bok som bara blir mer spännande och spännande!
Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen ska jag och mamma sticka och träna , spinning kör vi på idag! :)
Sen blir det nog lungt framför tvn, är sugen på fruktsallad, så blir nog nått sånt efter träningen!
Nu ska jag hämta syrran, vi hörs! :) Puss

Helgen är slut..

Var ett tag sen jag skrev sist, men jag har inte haft tid i helgen, har hunnit med rätt mycket saker trotts att jag har jobbat också. :)
I fredags var jag alla fall och jobbade, slutade vid 2 tiden så kunde åka med mamma hem eftersom hon också slutade den tiden då :) Sen skjutsade jag Elli till massagen i rimbo, och då medans jag väntade på att hon skulle bli klar så tankade jag bilen, handlade lite små saker, var inne på bolaget och åkte och hälsade på en sjuk Danne. :/ Så han var glad med mitt lilla besök trotts att jag var där en så kort tid.
Sen hem och åt god middag och sen skjutsade jag Elli till Norrtälje igen, bruden skulle festa! :)
Själv var jag hemma med familjen och bara chillade framför tvn och sen somnade jag ganska tidigt.
 
Lördag, Jobbade på morgonen/dagen. Var ganska mycket att göra, men tycker att det gick galant endå med tanke på att jag gjorde allt själv. :) Tog bilen hem, och så händer det värsta som kan hända. Jag stannar vid ett rödlyse och försöker få i växeln, men det går inte att få i 1;an, det går inte hur jag än gör. Så där står jag fastän det är grönt och alla bilar bakom mig tutar och drar finger.. helt galna för att jag inte kör när det är grönt, men det gick ju inte.. så sen blev det rött igen och då trycker jag verkligen i växeln så hårt så jag trodde jag skulle ha av spaken, men då funkade det i alla fall :) Men det var inte ett dugg kul alltså.. mådde piss.
Kom hem och tog ett långt och skönt bad, varmvatten.<3
Sen åt jag god middag med familjen :) Laxplanka blev det, super gott!
Sen fixade jag mig och taggade utgång! :)
Så halv 8 var jag hos Ronja och förade där med henne, Erika och Lollo! :) Blev en hel del drickande.. dansande, spring/halka till bussen som jag var helt övertygad om att vi skulle missa, men nej då! Fick tillomed vänta på den en stund så det gjorde vi bra, trotts berusade.
Bussresan ska vi inte tala om, höll på att garva ihjäl mig.. jisses :P Flickorna små hahaha!
Men väl därinne var det bra! :) I början var det inte så mycket folk där, men sen kom dom! :D
Så vi dansade, shottade,drack,shottade,toan,shottade. Ja underbart var det i alla fall :) Massa roliga människor var där också :)
När vi skulle hem var det lite strul.. men som tur var så löste det sig. I början trodde jag att jag skulle få gå hem.. :o så illa var det.
Men sen åkte vi med en jätte trevlig taxi chaffis så det var lungt! :)
Kan ju säga att jag inte har sovit så mycket i natt..trött som jag vet inte vad.
 
Så idag söndag= BAKFULL OCH JÄVLIG!
Tänker sova snart och dricka 10 liter läsk som jag lovat mig själv att ge fan i detta år.. :/
Ledig i morgon och tacka fan för det. Puss

24 januari

Jag kom upp tidigt idag! :) duktig mig. Drog och tränade en och en halv timme och sen hem och duschade och fixade mig lite. :) sen vidare mot Norrtälje och mötte upp Ronja så gick vi på bolaget och tittade lite i affärer. På slutet tog vi en fika på café hörnan! Myspys. Så kom Elli dit också. :) sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag. Jag och syrran fixade käk nyss. Svampsoppa och ungspannkaka! Mums! :) men väldigt mäktigt var det.. Så kommer vara mätt ett bra tag. Juste mamma kom hem med nya skor till mig idag också. ;) dom är främst till att ha när jag jobbar och går och står mycket. Men det är ju träningsskor så vore ju Nice och träna i dom också! :) vi får se hur jag gör. Dom är i alla fall super sköna. :) just nu ligger jag i sängen och smälter maten lite. Men sen ikväll ska jag iväg och köra ett spinning pass! Här ligger man i så att säga ;) när jag kommer hem så blir det art duscha och sen sängen på en gång eftersom jag ska upp super super tidigt och jobba i morgon. Så vi hörs i morgon kväll. :) ha det bra. Puss


Slut..

Jag kommer ha träningsvärk i magen i morgon, hell yeah! Kötta sönder på core passet :) sen avslutningsvis afrodans! Riktigt roligt! Mamma och jag drar nog på det nästa vecka också! :) nu har jag tittat på Mia på grötö. Helt okej program då jag verkligen diggar henne. :D nu är det dags att sova, ska upp tidigt i morgon och tagga gym! :) kommer bli Nice. Om jag inte stänger av klockan och somnar om vill säga.. Är ganska morgontrött när jag väl är ledig..


Bilder från Sälen-resan

 

Aggresioner

Gårdagen var bara så hemsk, jag menar det verkligen.
Var länge sen jag var så arg tror jag. Och alla andra var också arga så allt var bara så meningslöst och barnsligt.
Men nu stryker jag ett streck över skiten och går vidare.
För jag tror att man måste nog få ut sig lite skit för att en vänskap ska fungera i längden. Och då menar jag inte att man ska bråka varje dag eller varje vecka, men nån gång i bland så måste man nog sätta ner foten när nått är fel!
 
Var i alla fall och jobbade lite igår kväll också (: kändes skönt att fokusera på något annat en stund kan jag lova.
 
I morse vaknade jag med en jävla migrän. :/ så låg i sängen till halv 2 ungefär.. sen har jag bara hjälpt mamma med lite små saker här hemma.. har så tråkigt just nu, ingenting att göra.
Mer jobb tack? :) Vore nice.
Snart ska jag hjälpa mamsen med maten och sen ikväll ska vi 2 till Actic och köra lite Core & Afrodans!
Skönt ska det bli. (:
Efter det blir det väl att dricka lite te och titta på tv skulle jag tro!
Har inget mer att skriva just nu, tjing.
 
 
Saknar dig. <3

Ny vecka!

Igår var jag och jobbade på dagen, gick rätt bra fast att jag var svin trött.. På kvällen körde jag ett hårt spinning pass med mamma! :) idag har jag varit hemma mest, men var i Norrtälje en stund och fixade med lite grejer också! :) sen ikväll var jag och syrran i Norrtälje och handlade mat, och då menar jag verkligen stor handlade mat. Gick fan inte att rubba vagnen! Sen har jag bara varit hemma och visat min familj mitt hotell som jag och tjejerna ska till i Cypern i sommar! :) längtar som fan! ;) i morgon ska jag träna på dagen och på kvällen blir det jobb! :) puss


Helg! :D

Ja vad har jag gjort de senaste dagarna? :P
I torsdags var jag en sväng i Rimbo och fikade på Rimbobiten med Fredrik, riktigt gott! Sen åkte vi hem hit en stund efter det. Sen tränade jag på kvällen :)
 
I går fredags så var jag först och gymmade med Erika i Norrtälje på Friskis. Sen duschade vi och fixade oss, sen åkte vi till Antep och käkade middag med Lollo där. (: Tog en avakadosallad ;p
Sen åkte vi hem till Erika efter det och skulle prata om resan och sånt, men det är svårt.. alla jobbar olika, alla vill olika och tycker olika så det är inte så lätt.. Men det blir nog bra tillslut i alla fall (:
Drog hem sen och satt vid datorn en stund innan jag somnade. :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 10, åt lite frulle och sen har jag väl inte gjort nått alls..är ju så jäkla kallt ute så man ´kan ju inte gå ut heller..
Men ikväll ska jag alla fall till min kusin som har fyllt år i veckan och fira honom! :) Så det blir middag och firande där :) Sen ska jag hem och sova rätt så tidigt. Jobb tidigt i morgon bitti. :)
Känns rätt bra, med tanke på att jag har varit ledig i 2 veckor nu (; vissa har det bra ;)
Vi hörs när vi hörs, förmodligen i morgon kväll :) Ha det bra, puss

Dator problem

Igår hann / orkade jag inte blogga plus att datorn har nått fel just nu. Men träffade i alla fall Ronja igår och vi var i Norrtälje på actic och köttade lite gym, bastade och solade. Helt okej dag med andra ord, åt även lunch på esplanaden :) riktigt Nice. Sen hade jag migrän när jag kom hem så det blev middag och sängen direkt. :/ idag har jag sovit ut och sen har jag väl inte gjort så mycket, städat.. Kollat runt på resor :D är fett taggad på att resa! Har precis masserat syrran också. :) det uppskattades. Snart ska vi fixa lite middag och resten av kvällen kommer bestå av träning på actic. För er som missat så är det gratis träning där fram till 25 januari. Så lika bra att passa på :) puss


Hemma igen! (:

Nu har jag kommit hem från fjällvärlden :) Närmare sagt, Sälen Tandådalen.
Åkte förra söndagen, och kom hem igår kväll, så var borta en hel vecka.
Vilket kändes som 2 dagar.. :/ Vill inte vara hemma.. vill åka mer skidor.
Har inte hunnit med att bloggat tyvärr, men jag har lagt upp lite bilder på Instagram för de som följer mig där.
Man hinner ju inte med att skriva på telefon, det är inte det man prioterar först när man är ledig.
 
Men vad har vi gjort då, massor :P
Vi bodde i en stuga för 8 personer i Tandådalen. Så mestadels åkte vi skidor i Tandådalen-Hundfjället.
Har lärt mig dom backarna utan och innantill nu iaf ;)
Sen i Tisdags var vi i Lindvallen och åkte skidor, där var det jätte fint väder så det var toppen!
Onsdags var vi i Trysil, Norge hela dagen, vilka backar! Säger bara det, älska Trysil!! :) Dit ska jag lätt åka igen, underbart. På onsdagkvällen kom även Andre till oss :)
Torsdagen åkte vi hemma i Tandådalen igen, var så kallt ute då.. På kvällen var vi i Lindvallen på Xperium och badade och bastade :)
Fredagen åkte vi skidor i Tandådalen igen, på kvällen åkte några iväg för att åka icecart, så jävla kul! :D Det kommer jag lätt göra flera gånger. (;
Vi gick även ut på Harrys på fredag kvällen/natten.. vilket jäkla ös alltså, herre gud! Trivdes som fisken i vattnet där, det enda som var dåligt var att det var ganska dyrt.
Slutade med pizza ätande kl 4 på morgonen :p
I lördags åkte ví lite skidor, sen lämna vi tillbaka skidutrustningarna och sånt. och packade ihop lite.
Igår söndag, städade hela stugan, sen satt vi i bilen hela dagen för att komma hem. :)
Så kom hem igår vid 17 tiden, packade upp allt och tvättade. Gick och la mig hyfsat tidigt för jag var så trött efter hela veckan och bilresan.
 
Så idag sov jag till 12.00, så värt det! Är glad att jag var ledig idag, tycker synd om de andra som var med och skulle till skola/jobb tidigt i morse.. jag hade aldrig pallat det.. så slut i kroppen.
Så idag har jag tvättat, och fixat med pengar och sånt. (: Lyssnat på musik som får mig att vilja tillbaka till Tandådalen... :/ en vecka gick så sjukt fort och jag hade så otroligt roligt. Kommer aldrig glömma denna veckan. ;)
Tack alla som var med och gjorde den underbar.
Dagen som är kvar ska jag fixa lite mat och sen dra med syrran och träna. (:
Sen blir det nog sängen rätt tidigt ikväll igen. =)
Bilder kommer senare när jag lagt in dom på datorn.
Puss

Mätt och glad

Idag har jag varit i Norrtälje med Elli, handlade det sista till i morgon, schampo m.m. Så sprang runt lite överallt, tog bolaget sist för det blev ju dyrast hehe. ;) sen har jag bara varit hemma och packat och fixat med allt till i morgon. Tog även ett skönt bad. :) och nu har jag precis kommit hem från Norrtälje igen, var där med min familj och mina båda fastrar med deras familjer. Först tittade vi på "mammas pojkar" på bio :) helt okej film tyckte jag, inte super bra men den sög ju inte heller. Var dock inte såå rolig som jag hade hoppats på. Sen efter filmen gick vi till åtellet och åt en supergod middag. Till förrätt var det toastskagen och varmrätt oxfilé med pommes :) så nu är jag jätte mätt och nöjd. Ska alldeles straxt sova, så jag orkar upp i morgon och packa och fixa med det sista. :) för sen tar jag semester en hel vecka i fjällvärlden! Ska bli så otroligt skönt att komma bort. Kommer komma fler bilder här på bloggen då också hoppas jag.. Ska försöka ta så många bilder jag kan :). Men nu, sängen. Natti :)


Fredag! <3

Fick en jätte fin tröja/topp av familjen Asplund igår, tack så jätte mycket! :) hade riktigt trevligt där, fick dock massa minnen när jag var i dannes rum.. Fy vad jobbigt det var. Men idag har jag varit och jobbat igen, hann med jätte mycket idag. Skönt det :) kom hem och gjorde tacos med familjen, gottigt! ;) Skulle även ut på krogen ikväll men det blev lite ändringar :/ fast var nog rätt bra att jag var hemma endå. Har massor att fixa tills på söndag när jag drar till Sälen. Så det är väl det jag har gjort ikväll :) har även kollat igenom massor av prylar tillsammans med min syster. Känns skönt att få lite ordning känner jag! Så för mig blev det en hyfsad lugn fredagskväll. Nu ska jag gå och titta på film med mamma " himlen är oskyldigt blå" ska vara rätt bra. :) vi hörs i morgon. Puss


3 januari

Nu efter jul och nyår så har jag mest bara jobb på mitt schema. Igår var jag och jobbade och sen var jag bara hemma med en himla hemsk huvudvärk.. :/ idag har jag också varit och jobbat, kom hem och lagade lite mat, tog en dusch och nu ska jag snart iväg till rimbo och familjen Asplund för de sista julklapps bytena. Haha jag vet, lite sent i januari men what to do? Ska i alla fall bli trevligt att sitta och fika och prata lite med dom, var så längesen jag träffade dom :). Men nu måste jag åka, ska nämligen och hämta mamma på hennes jobb sen när hon har slutat också. Tjing! :)


New year


2013!

Jaha, då var 2012 överstökat!
Känns så bra jämt att börja ett nytt år tycker jag :)
Jag hoppas detta år blir superduper bra och jag har lovat mig själv några enstaka löften ( för att jag ska kunna hålla dom). så hoppas jag klarar av att hålla dom också! men det tror jag :)
 
Somnade runt 2 tiden i natt, hämtade syrran i Norrtälje och sen blev det sängen på en gång för min del.. så himla risig :(
Så idag har jag sovit ut, tryckt i mig tabletter så jag ska bli frisk nån gång, sen var jag ute och gick en stund för att rensa tankarna med syster min. (:
 
Så nu vilar jag igen.. och min kväll kommer nog tillbringas här i sängen tillsammans med min bok :)
Kanske ska kolla något avsnitt av Skilda Världar också, är på box 3 nu :) Vill inte börja året att vara såhär sjuk.. så blir att vila så mycket som möjligt.
 
Har inte så mycket mer att säga just nu, men jag hoppas att alla har fått en bra start på det nya året! Puss
 
 

RSS 2.0