Nyår!!! :)

Det är nyårsafton mina vänner! :) och här ligger jag hemma med feber och världens förkylning. Världens lyckligaste, verkligen. Fml!! :@ jaja, får göra det bästa av situationen. Idag har jag varit och jobbat på dagen! Det gick ganska bra, trotts feber. Fick rätt mycket hjälp också så det uppskattade jag. :) kom hem och tog en dusch och sen sov jag en stund om jag ska orka med att vara vaken så länge. :) snart kommer grannarna in och då är det dags för god nyårs middag med 3 rätters :) blir nog rätt lyckat endå! Ha en toppen bra nyårsafton mina vänner så hörs vi år 2013! Ska bli ett så jäkla bra år! Skååååål!


Snälla

Varför är människor som dom är?! Varför kan aldrig en annan vara glad för ens skull? Varför ska man alltid få känna sig som boven fast man vet att det egentligen är tvärtom? Är så less på sånt här. Tacka vet jag är det bara en dag kvar på det här året, nästa år så är mitt löfte att umgås med människor som är glada för min skull och för de val jag gör här i livet. :) så, behövde skriva av mig. Kom precis hem från rimbo där jag har varit och planerat resan till Sälen!! :) kommer bli så sjukt Nice och jag är galet taggad. Är jag sjuk i morgon på nyår så har jag en hel vecka att se fram emot efter nyår! :) så Natti! Puss


Sjuk , otippat?

Jag har gått och blivit ordentligt sjuk. Underbart, jag visste det. :( Fml. Igår kväll var jag i alla fall hos Erika på tjej mys. Vi åt god saker och hade mysigt framför sagan om ringen på tv! :) så pratade vi lite om våran resa vi ska göra i sommar, kollade lite priser och vart vi ska och sånt :) sen drog jag hem i halkan, kunde knappt köra bil alltså :/ men kom i alla fall hem. Och då hade jag jätte ont i halsen. Så gick och försökte sova , men vaknade flera gånger i natt pga ond hals, täppt och frös. :/ så nu i morse hade jag jätte hög feber :(:( så vi får se om det går över till i morgon eller om jag får ligga i sängen på nyår.. :/ nu ska jag ta en kopp te och några hals tabletter. Vi hörs lite senare. Puss


Skidåkning

Idag gick jag upp vid 10 tiden, åt frukost med syrran och sen klädde vi på oss skidgrejer. Vi har nämligen precis kommit hem efter en halv dag i kvisthamrabacken i Norrtälje :) var tvungen att pröva mina nya skidor och dom fungerade alldeles utmärkt :) så vi åkte där upp och ner vi 2 :p dock så regnade det och var blött så vi stannade inte så länge.. Gick igenom jackan tillslut. Så nu är vi hemma och värmer upp oss igen :) jag ska snart ta en dusch, ska bara äta lite först. Sen ikväll ska jag till Erika för lite tjej mys! :) ska bli trevligt! Vi hörs lite senare. Puss


28/12

Idag har jag varit och jobbat på dagen, mellan 7 och 15 :)
Skönt jobbpass.
 
Efter jobbet åkte jag och mamma hem och åt lite mat, sen tog vi med Elli och så åkte vi 3 till Thuns och shoppade lite!
Jag köpte en lila skidjacka (överlycklig), en skjorta, ett par jeans, en blå topp och ett halsband! :) riktigt nice!
Kom hem vid 20.00 och sen dess har vi tittat på tv, plockat upp våra nya grejer och bara tagit det lungt.
Nu är jag riktigt trött så känner för att lägga mig i sängen och läsa min bok! :) Det är nu man börjar bli beroende, hehe :P
 
Planerna för i morgon är att jag och Elli ska till Kvisthamrabacken och åka lite skidor på dagen! :)
Uppdaterar mer i morgon, för nu vill jag läsa, ha det bra! puss

Nostalgi

Valde att bara vara hemma och inte göra någonting idag.. kan vara skönt att göra så ibland när man är ledig, inte bara boka in varenda lediga dag och göra allt just den dagen! sånt orkar man inte med jämt..
Så jag har mest suttit vid datorn och läst igenom de bloggar som jag läser, från början till slut :P Inget liv eller vadå? nej men tycker det är roligt att gå igenom kompisars bloggar och se vad man gjorde för 2-3 år sedan. :)
Så Lollo, Erika och Ellis bloggar är genomskådade av mig idag (a) hihi.
kul att se bilder hur man såg ut, vad man hade på sig och vad man gjorde.
 
Håller även på att kollar upp vad jag ska göra på nyårsafton, jag jobbar ju på dagen. Men på kvällen/natten har jag ingen aning om vad jag ska göra :( Skit tråkigt.
Har alltid vetat hela December vad jag ska göra på nyår, men inte i år, alla vill så många olika saker och jag vet inte vad jag vill. Men eftersom jag har varit och jobbat innan så vill jag vara ganska nära hemma i alla fall.. Orkar inte åka jätte långt och fira..
Så vi får se om det ger resultat av min sökning idag ;) hehe.
Nej nu måste jag nog göra nått annat.. har ju suttit här hela dagen, mother..
Puss
 
 
Jag och syrran för några jular sen!

Fika


Mellandagar

Vilken otroligt bra och fin julafton jag hade. :) Vaknade vid halv 6 och åkte och jobbade några timmar, hade tomteluva på mig där i köket när jag fixade ett julbord m.m :)
Sen kom jag hem och då tittade vi på Kalle och hans vänner firar jul. Farmor, låtsasfarfar och farfar hade redan kommit när jag kom hem från jobbet.
Så vi tittade först på tv, sen åt vi jättegod julmat :D Vet inte hur många skinksmörgåsar jag har ätit denna jul alltså.. en hel del :P
´Blev riktigt mätt i alla fall.. för mätt, som vanligt när det är julbord.
Efter det var det dags att öppna julklapparna :D Jag fick massa bra saker som jag hade önskat mig, en parfym, skidstavar,träningskläder,en bok, handduk, smink, presentkort, pengar och säkert massa små saker som jag har glömt nu. :)
Sen åkte dom hem, så blev familjen själv och då tittade vi på Svensson Svensson, haha riktigt rolig. :)
Sen gick jag och la mig hyffsat tidigt.. var så himla trött eftersom jag gick upp så tidigt.
 
Juldagen, sov ut först :) Sen läste jag några kapitel i min nya bok " Femtio nyanser av honom".
Sen så gick strömmen här hemma,.. som vanligt alltså, och den var borta så himla länge.. så jag och syrran åkte hem till Danne och duschade och fixade oss där..
Sen åkte min familj vidare till mormor där vi skulle fira jul med den andra släkten. :) Julmat igen alltså.. julklappsöppning och allt :)
Sen på kvällen så skulle alla i min familj ut och festa, mamma och pappa på ett ställe, syrran på ett annat och jag själv på mobergs. :) Dock så körde jag för jag skulle upp tidigt dagen efter.
Men det var sjukt mycket folk på Mobergs.. herre gud.. jag gillade inte köerna till baren och toaletterna.. för lång tid. usch. Men annars var det bra, bra musik och mycket dans blev det i alla fall :) Sen bråk och skit som vanligt.. men det är det alltid. Så vid 2 tiden åkte jag hem, fast jag fick åka tillbaka till norrtälje och hämta syrran och några till sen, så jag somnade i alla fall inte förrän klockan halv 5 på morgonen.. och gick upp halv 7.. hehe helt sinnes.
 
Annandagen, Upp halv 7, sovit 2 timmar.. kände mig inte levande.. men åt lite frulle och iväg, skulle tanka vid stoppet, mitt kort fungerar inte. inte på nån av pumparna, och jag skulle aldrig ha kommit till jobbet med den lilla bensinen jag hade kvar.. så fick köra till Rimbo, tanka där och tack gud så funkade kortet där. Vidare till jobbet, som tur var så var det inte så jätte mycket att göra så jag kunde vara ganska trött. :P Men jobbade på och åkte sedan hem.
Sen skulle min faster och hennes familj komma hit och käka lite mat :)
Så det var en trevlig kväll, vi tittade på Bonde söker fru också. (: riktigt trevligt.
 
Idag har jag sovit ut, för är ledig idag. :)
Sen har jag ätit fruksot.. det är väl det jag hunnit med..
Det blir väl hyffsat lungt idag.. börjar bli sjuk också.. tack världen, lagom till nyår.
Vi hörs lite senare, ska försöka blogga lite oftare, men blev ett hack nu vid jul.
Puss

Julafton :)

Äntligen julafton! Som jag har längtat :) gick och la mig hyfsat tidigt igår. Sov skönt, sen upp halv 6 i morse och åt en god gröt frukost. Sen kollade jag i min julstrumpa och där fanns lite choklad tomtar :) sen åkte jag och jobbade lite :) gjorde ett jätte fint julbord! Det var så mysigt att jobba idag. Åkte hem vid halv 3 tiden. Så hann se lite av Kalle :) vi har precis ätit middag här med farmor, farfar och låtsas farfar :) och nu sitter vi och tittar på tv. Ska väl öppna julklapparna snart! :D vi hörs lite senare eller i morgon. Puss


Sängdags

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit hos grannarna på en god skinksmörgås. :) trevligt att umgås kvällen innan julafton! Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska nämligen och jobba några timmar i morgon. :) så vill vara pigg och glad på jobbet på självaste julafton. :) hoppas alla har en bra uppesittar kväll ikväll. Så får vi se om jag skriver något inlägg i morgon. Puss


Dan före doppardan

Hade det riktigt trevligt igår kväll, pappa bjöd på god mat och allt var toppen :)
Rolle hjälpde mig även med datorn, tusen tusen tack! :)
Nu fungerar den som den ska :) Och jag är överlycklig!
 
Idag vaknade jag vid halv 10 tiden och satte igång med städningen igen.. det tar nämligen inte bara en dag att bli klar med det.. -.- så det var bara att sätta fart.
Nu ÄNTLIGEN är allt klart, städat och fint överallt, granen klädde jag och Elli igår kväll så den är fin, pappa har fixat med skinkan idag också. :)
Helt slut nu med andra ord.. och svettig. träningspass att fixa allt inför julen ju..
Så snart blir det att ta en dusch och sen äta lite middag :)
 
För sen ikväll ska familjen över till grannarna på en skinksmörgås :) Ska bli trevligt.
Efter det blir det väl att kolla lite på uppesittarkvällen, dock inte så jätte länge med tanke på att jag ska iväg och jobba i morgon bitti :)
Men vi hörs lite senare. :) puss

2 dagar kvar!

Idag har jag varit hemma och bara städat och pysslat hela dagen, gick upp kl 9 och från det fram till nu har jag kört stenhårt! :) så kände för en dusch och en paus nu. Ska straxt börja fixa med maten, för kommer två utsvultna grabbar hit på middag ikväll, eller utsvultna vet jag inte, haha! Rolle och Danne kommer hit och gör våran lördags kväll :) längesen jag träffade Rolle så det ska bli kul! :) annars händer väl inte så mycket mer just nu. Blir att umgås med killarna ikväll och kolla tv skulle jag tro. Ha en trevlig lördagkväll mina vänner, så hörs vi :) puss


Syster


Fredag 21/12

Hallå :) det ryktades om att jorden skulle gå under idag, hm nä här sitter jag :D var väl tur det! Idag har jag varit och jobbat, fixade klart det mesta inför julen :) känns skönt. När jag kom hem åkte jag med pappa till Norrtälje och fixade de sista klapparna och handlade mat på flygfyren.. Toppen idé verkligen. Hela Roslagen var väl där..:/ men vi kom hem i alla fall :) så nu har vi precis ätit, vi tog med oss donken mat hem ;) mums. Så nu ligger jag i sängen och är propp mätt.. Fy! :( ikväll blir det bara jag och pappa hemma och vi ska väl fixa lite med granen och sen ta det lungt, tror vi kör all städning i morgon istället. Är för trött ikväll :/ så blir godis påsen framför en bra film ikväll :D när mättnaden har lagt sig alltså.. Ha en trevlig fredags kväll. Puss


Mätt

Blev inte så mycket städa idag.. Fick migrän rätt tidigt så gick och la mig först en stund, sen satte jag på skilda världar och kollade några avsnitt på det. Och nu har jag precis ätit middag, köttbullar med potatis och brunsås idag. Mums! :) vet inte vad jag ska hitta på ikväll, ska nog hjälpa till med lite julgodis/julbak :) håller även på att planerar mina veckor som är kvar på det här året. När alla andra går på jul ledighet ska jag nämligen jobba! Hehe, inte så jätte mycket dock, men lite grann :) så måste planera för att jag ska hinna med allt som måste fixas. :) nej nu ska jag gå och börja med julgodiset, sen blir det väl sängen rätt så tidigt med tanke på att jag ska jobba i morgon! :) ha det gott, puss


Ledig dag = julstäda

Hade jätte trevligt hos Danne igår, åt god mat och hade allmänt mysigt. Var längesen vi träffades så hade ju en hel del att prata om :). Idag är jag ledig så har väl inte hunnit gjort så mycket än, sovit, ätit frukost och fixat lite med jobbet osv :) just nu är jag ensam hemma, dom andra jobbar eller är på jul avslutning i skolan. Så jag ska passa på att städa lite idag och sätta upp lite tomtar här och var. I alla fall i mitt rum, resten får vi nog ta i helgen. :) nej nu ska jag fortsätta med min garderob.. Alla kläder ligger på golvet just nu, så jag har som sagt en hel del att göra idag.. Hoppas alla fall på gymmet ikväll! :) vi hörs, puss


Middag!

Nu ska jag snart iväg på middag, ha en underbar onsdagskväll mina vänner. :) puss


Julstress & julshopping

Idag har jag varit ledig, så började med att sova ut! skönt. :)
Sen åt jag grötfrukost med mammsen.
Sen tog jag en dusch och efter det tog jag med mig min syster till Norrtälje där vi handlade klart alla våra julklappar, ÄNTLIGEN! :D
Vi åt en supergod lunch på Pelikan och sen åkte vi till Flygfyren där vi handlade det sista. :)
Så kom nästan precis hem, och har nu slagit in alla paket =)
 
Nu ska jag snart börja fixa mig lite, är nämligen bortbjuden på middag ikväll i Rimbo :) 
Ska bli trevligt!
Men hann bli en snabb uppdatering i alla fall :)
Ha det bra, puss
 
 

Huvudvärk + dator problem

Har precis kommit hem från coop där jag och syrran var och handla lite mat inför julen osv. :)
Tycker att det är rätt mysigt att gå och storhandla lite sådär ibland :)
 
Men nu fick jag nog tillbaka den där huvudvärken som jag hade i morse.. fy satan vad ont det gör, blir nog att gå och lägga sig efter att jag skrivit det här inlägget.
 
Min fina underbara lilla vita samsung daotr har gett upp hoppet :(:(:( eller det kommer upp massa grej om anti-virus skydd m.m som jag inte fattar ett dugg av med tanke på att det alltid ska stå på engelska..inte det bästa.
Så jag har precis lagt över nästan alla bilder på ett usb, ifall att den slutar fungera eller får värsta virus skiten snart så har jag i alla fall kvar bilderna. :) och det är huvudsaken.
Men får hoppas att hon inte ger upp än! Jag älskar ju den lilla.. :/
Men jag har haft den i över 4 år och den var ganska billig så det kanske är max åldern på en sån här..
Ja vi får väl se, jag hoppas i alla fall att jag inte behöver byta ut den en! :)
Nej nu gör huvudet för ont, så dags att gå och lägga sig känner jag..
Skönt med en ledig dag i morgon i alla fall, får se vad jag ska hitta på då. :)
Godnatt <3
 

18 Dec

Herre gud, igår efter att jag stängt av datorn så fick vi strömavbrott.. ovanligt? vi har det JÄMT nu för tiden.. man får passa på att äta mat/duscha medans man har ström..
Så från ca halv 6 igår och till i morse hade vi strömavbrott.. jag blir så otroligt uttråkad av det för det finns inte ett dugg att göra.. så jag går och lägger mig då jag, även om klockan är så lite som halv 6! :P
Så blev tidig sänggång, haha.
 
Idag vaknade jag av dundrande huvudvärk.. :/ Men åt lite alvedoner och åt sen frukost sen blev det lite bättre.
Så jag pallrade mig iväg till jobbet ändå. Var en rätt skön dag idag, jobba 9-15 :) Så jag fick stå ut.
Det gick jätte bra på jobbet, mycket lunch gäster som ramla in.
 
Nu har jag precis kommit hem, bussresan tog tid i snöslasket idag.. Så nu ropar dom att det är middag, så måste sluta. :)
Ikväll ska jag och lillasyster åka och storhandla mat! Så ja, det är väl det jag kommer göra ikväll.
Sen blir det nog tvn och te :)
Ha det så bra, kyss

Måndag och en vecka kvar till Julafton

Hej allihopa :) Ledsen för dålig uppdatering men jag har f*n inte tid alltså..
Vill skriva massor och lägga upp bilder men är så sällan hemma känns det som, och är jag hemma så sover jag för jag är så trött. Bra där. =)
 
Idag är det i alla fall Måndag och en vecka kvar till Jul exakt, börjar känna jul-feelingen hemma, tomtar är uppe, ljusstakar, julbak och julgodis är på G. Känns som det kommer bli en riktig jul i år, det är ju i alla fall snö på backen! Det var det inte förra året.. då var det bara gräsmattor. tummen ner. Men i år blir det snö trotts allt :D
Idag har jag varit ledig, för jag jobbade helgen. Så idag har jag sovit ut , välbehövligt så att säga (a) , ätit en ordentlig och super god frukost, varit med mamma på gymmet i 2 timmar, Köttat sönder! Sen duschade jag och bastade efteråt. Mysigt!
Och sen när vi kom hem så åt vi en god sallad med allt möjligt i, som vi köpte på Ica, man fick plocka ihop vilka ingridienser som man ville ha själv och göra sin egen sallad efter det!
Och nu sitter jag vid datorn medans mamma & syrran håller på med julgodiset. :)
Jag ska göra knäck någon dag, men orkade inte göra något idag. Känner mig lite fryssen och har ont i huvudet.. håller väl på att bli sjuk nu lagom till jul. :( Eller så blev det något efter gymmet.. hoppas på det. Har inte tid att bli sjuk, men mer apelsiner så ska jag nog klara mig! peppar peppar.
 
Ikväll blir det en lugn kväll, får se vad vi ska äta till middag då tydligen ugnen har gått sönder! skit också. :/
Men ska väl titta på tv och gå och lägga mig ganska så tidigt ikväll, för i morgon är det jobb igen! :)
 
Ha det så bra, puss.
 
 
Jag och min syster för nästan exakt ett år sen. :) Kul att se hur långt mitt hår har blivit på ett år (;

RSS 2.0