Vädret <3

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, men jag skulle faktiskt göra det igår men då krånglade blogg.se så jag kom aldrig in på sidan.. hm.
Igår vad jag alla fall med Ronja en stund på dagen, hon kom hit och så var vi ute och gick i 2 timmar, hittade värsta bra promenadslingan :) men den tog som sagt ett tag.. haha
Men ibland behöver man ca 2 timmar för att få prata ur sig samt att få tänka. Den slingan ska jag alla fall springa i sommar har jag tänkt (:
Sen åt vi lite lunch, fikade, kollade upp Peace & Love och lite sånt :)

Idag har jag sovit tills jag var helt utvilad, så skönt! Sen har jag ätit en god frukost med smoothie & goda mackor. (: Ska snart gå och ta en dusch, sen ska jag tvätta lite och sen blir det nog en promenad för mig själv med musik i öronen, skönt. Men vet inte om jag ska gå den där långa slingan.. ska ju till gymmet senare med family.. hm vi får väl la se hur jag gör.
Ska alla fall fixa lite på datorn med lite små grejjs också, så jag har nog göra idag med ;p

Åh vad jag är sugen på att gå på bio, var jätte länge sen jag var på det.. var nog på sista twilight filmen. Måste jag göra nån dag ja :)

Och vädret åh vad underbart det har varit nu några dagar, älska! Vill bara till en skidbacke när jag ser det här fina vädret. Men snart så ska det bli verklighet, längtar så :D Skidåkning, afterski,shopping m.m =) puss

Vitaminer

Hellu :)
Nu har jag kommit hem efter en arbetsdag, tungt att gå upp i morse.. alla fall när en varm sötnos ligger breve en.. och får sova vidare. Värsta känslan på morgonen tycker jag :/
Nu ligger jag alla fall i sängen och lyssnar på lite musik, försöker varva ner typ hehe.
Ska snart gå och ta ett bad! (a) Blir sen middag idag sa mamma så lika bra att passa på att bada innan.
Och Elli är inte hemma idag, jag som ville ha myskväll med henne.. nåja, en annan dag.

Nu har mamma köpt 2 rör med brustabletter till mig med vitaminer, eftersom mitt immunförsvar är så himla dåligt nu, det har alltid varit det, jag blir alltid sjuk först i familjen och får lättast massa fel. Men nu i höst/vinter har det varit fruktansvärt! Så mamma vill att jag ska äta vitamins. Visst, bara det blir bra nån jävla gång säger jag! vet inte vad jag ska göra ikväll, men blir lungt igen, jobb i morgon också.
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på underbara låtar, sen blir det badet. Vi hörs.


freeeedag

Igår blev det en ganska sen kväll endå, jag och syrran gjorde chokladbollar och sen tittade vi på Crazy Stupid Love. Grymt bra film. :) Så efter det blev det sängdags, sov verkligen inge bra i natt.. Så halvsov på bussen i morse :) skönt.
Idag har jag jobbat, sen drog jag till gymmet direkt efter, där även Anton, så blev en hel del snack, men tränade också.
Sen gick jag till lägenheten, duschade, väntade på Danne och åkte hem till mig för att äta middag med min familj :)
Så blir en myskväll hemma för min del idag, skönt det.

Shit vad människor är skumma alltså,  tror att man vet vart man har dom, men nej så fel man kan ha.
Men då vet jag alla fall hur de vill ha det. Och så ska det bli.




Dennis har glömt mössan, så den tar jag grabben!

på banan

Dagarna som gått har jag fixat med massa viktiga saker, nu börjar jag komma på banan igen känner jag :)
Var på möte igår eftermiddag och i Mars börjar jag plugga lite ämnen som jag kommer behöva ha sen när jag ska söka utbildningar. (: känns bra.
Sen var jag och tränade efter det igår, sen titta jag på film med grabbarna och åt popcorn. Känns lite nyttigare med popcorn än en chipspåse efter träning :P

Idag har jag inte gjort så mycket, sov till 10 ungefär, sen åt jag frukost och satt och snacka med Stoffe som stog och gjorde egen Turkisk peppar som han blandade och som ska stå tills i morgon kväll. Fick lite inspiration av mig och Ronja va? ;) Betydligt mycket billigare att göra egen än att köpa egen flaska alla fall. hehe
Sen gick jag ner till gymmet och gymma i 2 timmar. Sen till bussen, och jag kommer nog fan bli sjuk asså.. duschade inte på gymmet, och så fick jag stå och vänta på bussen jätte länge.. så blev jag kall, men men ingen annan än mig själv att skylla :)


Tog alla fall ett bad när jag kom hem. Och nu har jag precis ätit pastasallad med vitlöksdressing till.
Kvällen kommer spenderas hemma med en kopp te, lite frukt och tv tittande innan sängen.
Jobb hela helgen så blir tidig sänggång för mig.

Åh jag har planerat massa saker till sommaren/hösten nu , känns underbart att ha något att se fram emot =) då helt plötsligt gör det inget om man jobbar som fan :P puss


Hela världen är så underbar, om man är korkad,tom och glad

Nu har jag lugnat mig lite.. eller nja inte helt riktigt, men om ni visste vilka jävla uppförsbackar jag och mina bästa har haft det nu i ett tag så skulle ni förstå att man ledsnar efter ett tag. :/

Idag har jag alla fall varit med Emma, hon gav mig positiv energi, den lilla stjärnan.<3
Vi var upp till våran gamla skola och åt lunch :) Min syrras klass var i köket, så måste ju se vad dom har lärt sig under åren ;)
Vi träffade även efterlängtade lärare där, mycket kramar och funderingar om vad vi gjorde nu förtiden :)
Jossan&Niclas var även där, så de satt med oss ett tag och snackade om en hel del :)
Sen åkte vi vidare till Rimbo, fikade,kollade tv,snackade om allt. Behövlig dag för mig alltså, eftersom allt har varit på botten nu ett tag..visst det är inte uppe på toppen än, men påväg alla fall.
Jobbar hela helgen också, är väl lika bra det..

Nu blir det korv och stuvade makaroner.. vardagsmat med andra ord. (;

Fuck this out

Vad är det som händer mig och alla nära och kära just nu? Detta är ett skämt, ett stort jävla skämt!
Sån här otur kan man inte ha, inte när det drabbar alla med något som gör att man inte ens kan leva normalt.

Imorgon blir det att ringa Tele2 och bara hoppas på det bästa! annars vet jag inte vad jag gör..

GODNATT!

Jag älskar mitt liv!!

Okej, gårdagen körde jag verkligen ALL IN! Jag lovar er, öste så inåt helvete. :D
Massa söta människor runt om en som man verkligen tycker om och som bryr sig om än, massa dricka,chips och grejer, kunde ju inte sluta annat än bra eller? :)
Satt först ett gäng i Dannes lägenhet, cider, groggar, turkiskpeppar shots, haha så jävla gott!
Anton, Timmy och Fredrik kom också, myspojkarna!
Sen drog vi ner på byn en sväng, massa  bilar överallt, hoppa in och ut ur olika bilar, hem till nån snubbe som jag inte vet vem det var men det var trevligt :P
Mys-åkande i Keskis bil i bakluckan, skitsnack i 3 timmar, sen hem. :)
Så har inte gjort nått mer än soovit idag, och druckit läsk i mängder!
Ikväll blir det en lugn hemma kväll med bästa människorna. =)
Men nu får det ta ett tag innan jag dricker igen, alla fall så mycket som det blev igår.. minnesluckor check.
Har dock inga bilder från igår.. men det är nog lika bra :P Hade inte vågat lägga upp dom endå!
Men okej allt slutade inte helt perfekt, det gör det nog aldrig, bilnyckeln till PÄRLAN är borta :(
PUSS

Ledig hela helgen!

Hejsan hoppsan!
Idag hade jag bestämt att jag skulle gå upp halv 8 så att jag var nere på gymmet klockan 8, men så blev det ju inte, nej då, ställde om klockan flera gånger för jag aldrig ville gå upp.. sen tillslut ringde mamma och väckte mig ordentligt så då var det bara att pallra sig upp.
Och medans jag satt och åt frukost så stog stoffe och diskade, så snacka vi om allt och alla så kom iväg ännu senare till gymmet.. jaja man måste få prata ur sig ibland!
När jag väl kom till gymmet så var jag alla fall där 1,5 timme :) grymt duktig tjej.
Träffade även söt-emelie där, och satans så brun hon var, precis kommit hem från Thailand ju.. avis ja.
När jag kom hem så tog jag ett välbehövligt bad riktigt länge :D sen har jag inte gjort så mycket mer, snackat med folk om ikväll :) Då det troligtvis blir chillkrök, äntliiigen är jag ledig en hel helg :D så nu ska jag leva fullt ut haha!
Kör världens bästa pärla idag också, fick låna Dannies nya bil, den går som en dans! jag vill ha den. Men det vill han också så får väl slåss om den då.. Min röda fina volvo =)
Nej nu väntar jag på att mamma&pappa ska komma hem från gymmet och fixa lite god fredagsmiddag :) Sen bär det av till Rimbo. Hoppas ni får en bra kväll :) puss

snaark

Vaknade för ett tag sen, eller typ 2 timmar sen med en sån migrän :/ inte roligt alls, vet inte varför jag får det nu? Fint väder ute och jag är ledig. Är väl just därför, jag är ledig och slappnar av och då kommer skiten.. Men nu börjar det alla fall gå över.
Har kastat ut alla mina kläder på golvet idag och gått igenom vad jag kommer använda och vad som bara är att kasta också, det tog ca 2 timmar, så från att jag gick upp tills nu har jag hållt på med det.. jätte roligt.
Men sånt som måste göras, hittade även kläder som jag glömt att jag hade? haha bra koll man har på grejerna!
Men nu längtar jag tills våren och sommaren, hittade så mycket fina sommarkläder idag så nu längtar jag ju bara ännu mera..
Vad har jag mer gjort, ätit lunch haha och en blodapelsin, dom var grymt goda alltså! Ska ta en till snart, hehe
Sen när pappa kommer hem ska vi dra till gymmet och springa några km, sen blir det hem och äta middag och sen är torsdagen nästan över också. :P
Nej nu ska jag gå och noppa ögonbrynen, vi hörs!

Yaho

Tjena!
Idag har jag varit i Norrtälje halva dagen, var på apoteket, tog en fika och piercade om naveln!
ONT som fan gjorde det, jag tog hål förut när jag var ca 14 år, då kändes det ingenting om man jämför med idag. Men han sa att det gör ondare andra gången när man låtit det växa igen, för då ska nålen igenom brosk och grejer som blivit när det växt ihop.. så satan i gatan. Ni som vill ta för andra gången, jag varnar er, helvete vad ont det gör. Men jag klarade det alla fall :) Helt själv också, känner mig riktigt duktig :)
Så medans smycket och grejerna låg i sprit så var jag på café hörnan och tog en fika. Är faktiskt ganska skönt att göra saker själv har jag märkt, förut hatade jag att vara ensam, men nu är det så lungt och man kan ta allt i sin takt, underbart :)
Så vad har jag gjort mer idag? nja inte mycket, fick mer jobb tills nästa vecka, härligt!
Men hela den här veckan är jag ledig, mån-sön, förjävla bra man har det egentligen, fast när man bara går hemma och alla andra jobbar så har man tråkigt i alla fall.. men man får ju sova ut =)
Har även pratat lite med Anton som är uppe i Lindvallen och åker skidor med ett gäng, i morgon kommer dom hem :)
Nu har jag precis ätit lasagne och ligger och vilar lite, sen vid halv 8 är det spinning som gäller!
Sen blir det nog att läsa lite tidningar, dricka te och sova skulle jag tro. =)


mys-fika på café hörnan.

Dagens...

Dagens humör: Ganska glad faktiskt
Dagens mående: Bra, men lite ont i magen
Dagens borde: Göra mer nytta här hemma
Dagens frisyr: Utsläppt nyduschat
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: Mjukisbyxor,gos strumpor och t-shirt
Dagens planer: Träna
Dagens materiella vill ha: Jeffery Campbells skor<3
Dagens fundering: När händer något roligt?!
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: Vika tvätt
Dagens längtan: Tills mamma och pappa kommer hem
Dagens superlängtan: Tills ikväll när man får soova
Dagens tidning: Solo

Björnbär&hallon

Hejdär!
Igår gjorde jag ingenting speciellt, så var därför jag inte skrev något.
Jag var bara till Norrtälje en sväng, lämnade bilen, kopierade papper och var hemma. :P
Idag har jag sovit tills jag vaknat, jätte skönt! :)
Sen gjorde jag mig en smoothie med hallon och björnbär, den var så god så jag vill göra mig en till ;p hehe
Och nu ligger jag i sängen här framför datorn, dagen börjar slappt ja!
Ska snart gå och ta en dusch och sen ska jag fixa massa saker på datorn.
Sen ska jag och träna, därefter blir det lungt framför tvn typ :)
Händer inte direkt något speciellt på mina vardagar just nu.. hemma eller tränar är vad jag gör :)
puss


Krossa alla fönster, slå in hans dörr

Heeej på er! :)
Nu har en helg gått igen då, satans så fort det går, men det är skönt :)
Har mestadels varit på mitt jobb därför jag inte har uppdaterat, går och lägger mig runt halv 9 på kvällen när jag jobbar frukost, så har inte hunnit så mycket alls faktiskt.
I fredags var jag som sagt i rimbo och bada bubbelbadkar, ååååh så uuunderbart det var!! =)
Varmt skönt vatten, cider, vindruvor,nötter och bubblor och ryggmassage och bara enbart mysigt! :)
Det ska göras om kan jag lova (:

Lördags, jobbade hela dagen sen åkte jag hem, tog ett bad igen, men ett vanligt den här gången (a) jag älskar att bada, ja.
Sen hade jag och elli halvt panik hela kvällen, nervositet hit&dit. Min kväll slutade dock inte som den skulle, vilket var j*vligt synd tyckte jag. ;/ men men kommer väl fler mys-kvällar.
Så det slutade med att jag kollade på stjärnorna på slottet med pärona mina. (:
Sen tidig sänggång.

Idag söndag, har jobbat hela dan igen, mycket folk idag, plus att det var lunch också så blev extra mycket disk och grejer.. så kom iväg mycket senare än jag skulle. Men så blir det ibland.
Sen åkte jag hem, hämtade syrran och vidare till Rimbo och stannade på Subway, köpte med oss mat och vidare till sparbankshallen där det var innebandymatch. :) så där satt vi 2 och åt och tittade på match! :D
Nu har vi precis kommit hem och resten av min kväll ska bli riktigt lugn och skön! =) puss










Fredagsmys

Idag har jag jobbat, gick toppen fast var riktigt trött när jag satt på bussen.. knappt nån på bussen vid den tiden.. då tycker man synd om sig själv alltså :P
Men gick bra, sen kom pappa och hämtade mig, så åkte vi och hämtade mamma och sen till rimbo och gymma 1,5 timme :)
Känner att träningsvärken börjar komma nu..skönt.
Har precis ätit potatisgratäng och fläskfilé här hemma :) riktigt smarrigt.
Nu ska jag bara packa mina saker och sen dra mig mot rimbo för att bada bubbelbad! :D
Har köpt med mig badskum och vindruvor,cider m.m så denna kväll kommer bli grymt slapp känner jag, underbart.
Men vilket väder det är ute då! Visst nice med snö, men att köra bil om man inte är en volvoraggare som gillar att sladda? Njaa.. då är det inte så jätte roligt faktiskt.. jag var och hämtade bilen i Norrtälje idag och motorvägen hem låg alla bilar i 70, fan man såg inte vart man kunde köra ju.. hade blåst och drivit igen så man visste inte om man låg i mitten eller på ena sidan eller andra.. usch jag gillart inte. Men mysigt som sjutton med snö :)

Juste det är fredag den 13 idag också.. har försökt varit så försiktig som jag bara kunnat idag, gick sådär, tappade några glas.. hehehe men skyllde på dagen! Sen sprack mina jobbarbyxor också.. -.- tur att jag har ett par till!
Men nu ska jag åka! eller ska skjutsa elli&malin först och sen ska jag åka :) ha en toppenkväll, för det tänker jag ha! puss

Torsdag

Heii där!
Idag mår jag betydligt mycket bättre än vad jag gjorde igår, skönt det! :)
Idag har jag varit hos Ronja hela dagen, var länge sen jag var där så var kul att se hur dom hade det :)
Vi pratade och fikade och massa mer :) mys.
Nu har jag precis ätit, gjorde lax, potatis och sås idag.
Så ska straxt gå och ta en dusch, sen blir det tidig sänggång för jobb står på schemat i morgon.
Och efter jobbet ska jag och mamma till gymmet, vad som händer senare är fortfarande inte klart men jag har mina aningar, myyys kommer det bli alla fall! :D puss

aj aj aj.

I morse vaknade jag klockan 9 med sprängande huvudvärk, kollade ut genom fönstret men det var inte dåligt väder, det var jätte fint ju?! ( jag brukar få migrän/sprängande huvudvärk om det är regn eller nått ute), men det var det inte.. så jag somnade om och sov till 11. Gick upp och tog alvedon och skit, men fortfarande inte bättre :/ Fixade mig alla fall och tog sedan bussen till Norrtälje, för skulle uträtta lite saker där. Men så fort jag kom fram till stationen så kände jag att jag måste kräkas.. Migränhelvete. Så det var bara att gå in på pressbyrån, köpa en dricka och ställa sig och vänta på bussen hem igen..onödigt jävla åkande, men visste inte att jag skulle bli så dålig så snabbt. :/
Men promenaden hem från bussen fick mig ändå att må lite bättre, det släppte lite.
Nu har jag tagit en migräntablett och druckit massor av vatten och vilat lite, så nu känns det bättre, men är fortfarande inte helt borta. Åh jag hatar det här skiten.. som tur var så slapp jag kräkas, men trodde jag skulle göra det.
Så min dag idag blev inte som jag tänkt, utan det blev en riktig vilo/slapp dag istället. Inget jag kan göra något åt.
Resten av dagen ska jag också bara ta det lungt..Vill äta något gott, så ska kolla om det finns nått här hemma :)
Ska ringa Ronja sen också och prata om morgondagen. (:
Nej nu ska jag fortsätta vila lite till, hoppas mina läsare mår bättre än vad jag gör idag. :) puss


Tisdag

hallojsan!
Vilken fin dag det har varit idag hörrni :) Underbart.
Idag har jag börjat min dag med att sova ut, välbehövligt så att säga.
Sen gjorde jag mig en hallonsmoothie.
Sen har jag hjälpt mamma att ta bort lite av julsakerna, lite tråkigt att de ska bort så fort, men skönt ändå, nu ser jag fram emot våren och sommaren :D Har en massa planer för min sommar i år, så läääängtar!
Kommer skriva upp vad jag ska göra sen när allt är bokat och klart =)
Ja vad har jag mer gjort idag, har fixat lite med mitt cv!
Så nu ska jag börja söka lite mer jobb hade jag tänkt.
Ska snart hjälpa mamma lite med maten, sen ikväll blir det gymmet och springa av sig lite granna, ökar lite för varje gång så det blir nog bra tills beach 2012! Haha
Ja det var väl det, har inget mer att skriva just nu :P


Kusiner <3

Idag har jag varit med mina fina kusiner i Täby centrum hela dagen :) Syster min var också med.
Vi hämtade dom i Finsta och sen åkte vi till Täbban.
Riktigt mysigt var det, fast det var lite jobbigt att köra bil dit tyckte jag, eller alla fall vid alla parkeringar och skit eftersom de bygger om så mycket. Men annars gick det bra, =)
Jag köpte ett par super fräcka shorts som jag ska ha när jag går ut nästa gång har jag bestämt ;) samt 2 par jätte fina örhängen, också festliga.
Sen åt vi lunch på tacobar, mums.
Sen gick vi och titta lite till och sen åkte vi till Rimbo, så visa jag Dannes lägenhet och lite sånt :) Måste ju veta vart jag är och gör ;) Sen kom deras buss och då åkte jag och elli hem.
Tack för en perfekt dag tjejer. <3

Nu har jag precis ätit tacopaj här hemma, blir mycket taco idag känner jag, men gott ju :D
Och nu ligger jag på sängen och har ont i magen.. åt för mycket.
Men ska snart byta om och åka till gymmet med mammi och pappi. så vila får jag göra när jag kommer hem!

resa

gud vad jag känner för att åka utomlands nu, till något varmt och skönt ställe :)
Det ska jag nog göra först av allt, jobba ihop massa pengar och sen resa över hela världen (nästan).
Sen bestäma vad jag ska / vill göra med mitt liv, man måste ha lite planer lixom.


Brrr

Usch vad kallt det är inne nu! Skippade springturen, om det är kallt inne vad är det ute då? ;o brr
Har suttit vid datorn mest hela dagen (a) har kollat upp massor av saker och nu börjar jag faktiskt få ordning på mitt liv, veta vad jag vill jobba med i framtiden och sånt.
Så håller på att kolla upp olika utbildningar och sånt, men det är så komplicerat, massa kurser hit och dit, kan det inte bara vara som i gymnasiet så man går några år och så är man klar, så man slipper gå en kurs här och en kurs där..
Nej men det här kommer nog bli bra hörrni :) Eftersom jag älskar att träna så vill jag jobba med något så man får röra på sig, inte att sitta still vid ett kontor, då skulle jag ruttna.

Aja får snacka mer om detta när jag kommit någon vart, sitter ju bara och kollar upp grejer för min egen skull nu :P
Sitter alla fall och lyssnar på bra musik just nu, dock har mina högtalare på datorn fuckat upp sig, så det sprakar i den ena och den andra är tyst. hahaha
Ska väl och hämta syrran vid bussen snart också, sen blir det god middag och en lugn kväll framför tvn. =)


Helg (:

Igår var min familj på middag hemma hos Danne & Stoffe, supder duper mysigt! :)
God mat och allt var perfekt.

Just nu håller jag på att frosta ur frysen, pappa började lite men sen åkte han och mamma till några kompisar, så jag fick ta över skiten, fast det är inte så svårt men endå :P

Idag ska jag bara ha en lugn chilldag, fast måste göra något så jag blir trött ikväll.. kanske ta en springtur i kylan? Något måste jag göra alla fall, för jag sov till halv 12 idag, och i morgon ska jag upp super tidigt och jobba, och om jag känner mig själv rätt kommer jag ha riktigt svårt att kunna somna inatt.. :/

Idag ska jag alla fall ringa Ronja och snacka lite skit, när hon har slutat jobba. :)
Och nu har jag fått tillbaka mitt vanliga nummer igen, jippiiie! =)
Nej nu ska jag gå och hitta på något som man blir trött av, haha eller kanske inte än, men senare. Pusss


We rock!

Igår var jag på hårdrocksspinning! 2 timmar höll det på med bara hårdrocksmusik, var jobbigt som fan men samtidigt riktigt roligt! :D men var svårt att sova, kroppen var så uppe i varv.. Men efter ett tag somna jag alla fall, och satan så jobbigt det var att gå upp i morse :/ men man måste upp!
Jag och mamma drog och jobba, duktiga flickor!
Och min telefon är jag väldigt ledsen på.. har ju ett nytt nummer i min nya, men vill inte ha ett annat nummer så har ringt och sagt att jag vill ha mitt gamla, och han sa att det tar ca 3 dagar att fixa, men så fort nummret försvinner från gamla telefon så kommer det in i det nya, har det gjort det eller? NEJ.
Ringer man till gamla nummret så säger en röst " abbonenten är inte i bruk".. så får ha det här nya nu ett tag.. men vill inte att alla ska ta bort det gamla då de tror att jag kommer ha det nya jämt.. aja så får det va ett tag.
Har precis kommit hem från mina kusiner i alla fall, där det bjöds på god älggryta och super god efterätt! :)
Planerade även in en shoppingrunda med kusinerna nästa vecka, awesome! :)
Nu blir det sängen, har en hel del att fixa i morgon bitches! puss

Bildbomb
















2012

Nu är det ett helt nytt år, känns så j*vla bra om ni frågar mig! :D
Hade så himla roligt på nyår, lätt roligaste hitills i mitt liv :)
Började med att ett trevligt gäng ( de närmaste ) åt middag och sånt hemma hos Freddan.
Emma hade verkligen lyckats med maten, den var super god babe! Kände mig lite dum som inte hjälpte till.. men jag jobbade ju så himla mycket så jag hann aldrig :/ Men hon klarade det galant själv :)
Sen kom det mer folk och blev mer drag, musiken var på högsta och allt va bara så braaa!
Kanske blev lite väl mycket dryck för en del, men va fan, det är bara nyår en gång om året och då ska man fira det som man själv vill tycker jag! :) Hade grymt kul i alla fall, stog och kollade på raketerna klockan 12, man såg alla från rimbo, hela himlen lyste upp, var sjukt fint :) Sen vart våra pojkar siktade på, det vete faan.. ner i marken, in i växthus och ja.. ;p
Åkte alla fall hem klockan 3, och det var så skönt att gå och lägga sig då! :)

Vaknade halv 1 dagen efter, Freddan ringde och väckte oss för han ville käka, så bara att klä på sig och dra och äta :) Ett ganska trött gäng som satt och klämde ihop sig vid ett bord tyckte jag!! HAHA
Sen så kollade vi lite på film hemma hos Freddan, jag danne emma freddan & stoffie. Jägarna 1 blev det, jag har bara sett 2:an så var kul att se 1:an nu i efterhand :P
Så vi var där till halv 8 på kvällen, sen drog jag hem och satan vad halt det var.. flera bilar som låg i diket när jag åkte förbi, man blir ju bara lite nervös.. när man inte ens kan gå på marken utan att halka, hur ska det då gå att köra bil undrade jag, men kom hem trotts allt.

Idag har jag bara varit hemma, sovit halva dan, vilat halva dan och sen lagat mat och åkt till gymmet :)
Nu sitter jag här och dricker citron-te och är precis nybadad, hade bad-bomb och grejer i, så mysigt!
Har inga planer för i mogrgon, skönt det. =) puss



RSS 2.0