skön morgon

Har precis ätit en super frukost, kommer nog vara mätt tills middagen! Känns alla fall så nu :P
Ska snart in i duschen och sen fixa till mig lite,
Ska till Rimbo och träffa Emma när hon har slutat jobba! :) Var riktigt längesen vi träffades så ska bli kuul.
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, men tror det blir gymmet med mamma.. ah vi får se.
Måste börja fixa nu, vi hörs!

Täby C

Idag har jag varit i Täby centrum med Ronja!
Så nu har jag äntligen kommit igång med julklapparna :) Fast är inte klar, men på god väg i alla fall.
Vi åt även på en ny restaurang/cafe som hade öppnat där, man fick göra sin egen sallad-välja vad man ville ha i själv. Super bra och gott! Annars blir det ju ofta Burger king eller donken när jag är i täby :P
Kan ju tyvärr inte skriva ut vad jag köpt för någonting idag eftersom det mesta var till familjen och dom kan tjuvläsa, så blir inget med det!
Men jag köpte alla fall lösögonfransar till mig själv, super bra för det var 3 olika i samma förpackning för endast 69:- så nu har jag till vinterns fester :D
Åkte hem vid halv 4 tiden, och jag var helt slut i kroppen..
Nu har jag precis ätit potatisgratäng med kassler, och nu ligger jag här för fick precis migrän känner jag :/ så nu blir det nog att krypa ner i sängen med släkta lampor och tyst i hela huset för annars står jag inte ut!! Inte med den migrän jag har i alla fall.. :/
Tänk att det alltid ska vara något fel.. man får aldrig må helt 100 bra ju! Hej.

buhuu :/

Min rosa fina aldeles perfekta telefon har gjort sitt, ingenting fungerar, den bara gör massa saker fast jag inte ens trycker på knapparna.. så nu har jag gett upp och fått låna Ellis gamla samsung som jag ska ha ett tag. Men snart ska jag fixa en nyyy :D vet dock inte vad jag ska ha för någon, vill ha en iphone, men vissa tycker att HTC är bättre, sen finns det massor av nya Sony ericsson xperia och sånt.. hm hur ska jag kunna välja en i denna djungel? det är frågan! Men just nu får jag leva med ännu en samsung. Är i alla fall touch på den som jag inte hade på min andra ;)
Min finaste, bästa telefon som klarade allt! den har tillomed legat på en sjöbotten och pallade endå att funka ett halvår till, det kallar jag bra! ;/ <3

trötter..

Hallå där, har inte skrivit på hela helgen, men har inte varit hemma något heller så.. det är anledningen :)
I fredags åkte jag som sagt till Erika, där vi kollade Idol, åt godis och drack några cider. Sen drog vi vidare till norrtälje och mobergs, och satan vad folk det var, att det var löning märktes ju!
Hade i alla fall grymt roligt, det var nog en av de bättre gångerna som jag gått ut alla fall, massor av folk som man kände, as bra musik om ni frågar mig, alla favvolåtar efter varann (a)!! , dansade en hel del :)
Jag åkte hem runt halv 2, fick ont i magen och fötterna värkte också. Men det var lagom tyckte jag, jag gillar inte att vara borta en hel natt och somna tidigt på morgonen dagen efter, det är lixom inte jag, men några timmar på krogen är nice!

Lördagen= vaknade vid halv 1, skönt att sova ut! Åkte till subway och åt frulle, åkte hem vid halv 3 tiden.
Sen ringde danne mig, Molly hade varit dålig flera dagar men nu fanns hon inte mer :( så jag slängde i mig maten, packade och åkte till Rimbo igen. Var hos dannes föräldrar först ett tag, sen vidare till hans mormor.
Så lördagen blev inte alls rolig, allas tankar var på lilla Molly. <3
Sen åkte vi hem till lägenheten, där vi satte upp ljusstakar, julstjärnor och annat pynt!
Gick och la oss tidigt, pratade fina minnen om Molly. Jag sov inget vidare den natten alls, för varmt och så var jag ledsen. Sen att min mobil jäkel inte fungerade var ju också kul! Kunde inte trycka på nån knapp, den var hel död, kul att jag skulle upp halv 5 på söndagen för jag skulle jobba när det inte ens går att sätta klockan. Men löste det i alla fall.

Söndagen= Vaknar halv 5, knappt sovit någonting alls känns det som.. och när jag klätt på mig och ska dra så kommer stoffe hem, haha. Godmorgon sa jag och han sa godnatt =) Men det var ovanligt varmt ute klockan 5 på morgonen, 10 plus i rimbo, 12 plus i täby.. hel sjukt! Sen var jag och jobbade från 6-15, gick bra faktiskt, men var en aning trött.. På hemvägen stannade jag på donken i hägernäs, köpte med mig mat till danne och mig, vidare till Rimbo. Åt mat, var där ett tag och sen åkte vi hem till mig, tittade på tv och sen skriker mamma att det snöar :D så kul att det kom lite på första advent tycker jag!
Ja det var väl min helg, har varit en ganska lugn och skön helg trotts omständigheterna..

Idag sov jag till klockan 10, så kommer syrran in och säger att jag ska köra henne till bussen, precis när jag sov som djupast kändes det som! Så ut i kylan, skrapa ruterna, inga vantar, händerna fryser till is! Usch, sen åkte jag hem igen, åt lite frukost, gick och la mig i varma sängen och vaknade klockan 13! jag vet inte vad det är för fel men jag kan sova hela tiden, det spelar ingen roll om jag har sovit jätte bra hela natten, lägger jag mig och vilar på dagen så kan jag sova hur mycket som helst.. men men, skönt det så man inte har sömnproblem!
Nu ska jag snart gå och duscha, sen får jag se vad jag hittar på, ville träna men tror jag skippar det och vilar 2 dagar till och så kör jag på onsdag istället, får nog bli så. :)



Lilla Molly, hoppas du har det bra där du är nu gumman. Du är otroligt saknad. <3

Tagga

Har precis ätit en jätte god middag!
Och efter det har jag fixat mig, nu måste jag dra, vi hörs :)




=)

Igår var jag hos danne på kvällen, vi köpte hem mat, tittade på film och bara hade det mysigt. Och nej vi är inte tillsammans, men vi är bästa vänner. Och efter 3,5 år så kan man inte bara total-ignorera varandra, i alla fall inte vi. :)

Idag har jag inte gjort så mycket, sovit ut och ätit frukost och sen suttit här och läst bloggar, Fb m.m.
Snart ska jag gå och ta en dusch och noppa ögonbrynen.
Ikväll ska jag hem till Erika och efter det blir det utgång! Taggad som fan, var grymt länge sen jag var ute känns det som, fast får ta det lungt eftersom jag fortfarande inte är 100% frisk.
Resten av helgen har jag inte planerat in någonting, men det är skönt när inte allt är bestämt tycker jag, man får ta dagen som den kommer.
Ska alla fall äta riktigt god middag ikväll som min syster har bestämt ;) Hemmagjorda Chickenwrap :D
Men nu ska jag gå och duscha, vi hörs! puss


Bilden är tagen i November, vet dock inte vilket år :)

pyssel pyssel

Idag har varit en riktig pyssel-dag här hemma :)
Har varit ute i skogen, hämtat grejer att ha till advent, tvättat fönster och satt upp ljusstakar,julstjärnor m.m i alla rum :)
Jag tog en guldstjärna att ha i mitt rum, så mysigt. Nu fattas bara snön!
Det är exakt en månad kvar till jul idag, ååh. Måste börja med julklapparna tror jag, har bara köpt 1 en så länge, har en hel del kvar. Men har inte orkat tagit tag i det när jag har varit sjuk, men nu när jag blir bättre så har jag en hel lista på saker att göra och hinna med innan jul :)
Jag kommer jobba ganska så mycket i december, så får passa på att göra så mycket som möjligt nu.
Nej nu ska jag gå och fixa till mig lite, ska till rimbo en stund ikväll. Skönt att äntligen kunna umgås med människor?! JA.


23

Nu är mina fötter mjuka och fräscha! Underbart vad skönt med fotbad.
Har hunnit med att baka jätte goda havrecookies idag också :)
Sen har jag hjälpt mamma att sätta upp lite julstjärnor och sånt i fönstren, men inte i alla fönster än, måste hinna med att tvätta alla  först.
Sen när jag låg och vilade lite så gjorde mamma hemmagjorda pizzor & pizzasallad, bra gott det.
Nu har jag precis suttit under hannduken och andats in den där gelen som ska vara bra mot min hals, haha låter konstigt när man inte har sett det kanske. Men det funkar och det är huvudsaken :)
Snart ska jag kolla på bönderna, tror det är sista gången idag så dom ska välja, spännande!
Men innan det ska jag fixa te och lägga upp lite kakor till min familj :) puss


fotbad

kakor!

var är snön?

Har precis ätit en god frukost, hittade dock inte mixern här hemma så kunde inte göra en smoothie..
undra vem som har slarvat bort den, finns ju ingenstans!
Så det fick bli youghurt med hallon&mango , lika gott det! :)
Nu ligger jag på spikmattan och läser lite bloggar, det är verkligen skönt att ligga på spikmattan, man blir så lugn och varm, gilla!

Är det bara jag som undrar vart snön är? det är snart december och inte en enda snöflinga syns till.. bara grått och tråkigt ute.

Nu snart ska jag gå och ta ett skönt bad, ska även ta ett fotbad efter det riktiga badet.
Vi hörs!

great!

Hallå hallå! :)
Börjar bli lite bättre nu när jag hittat nått som funkar mot hostan och slemmet hehe!
Men fortfarande dålig..
Idag har jag och mamma varit hemma och inte gjort så mycket än att vila.
Jag vill bara bli frisk, orkar inte må såhär :(
Nu kom Elli hem, så nu ska jag gå och vara lite pratglad med henne, ikväll ska jag även ligga på spikmattan ett litet tag, sköönt! :D puss


min söt-ella <3


Spikmattan!

Söndag

Jag lever jag lever, men det är knappt alltså. vad är det för skit jag har fått egentligen? det är ingen vanlig förkylning i alla fall, det är nått annat som vägrar att gå över! Jag får se hur jag kommer må nu när jag inte jobbar, när jag tar det lungt och får sova ordentligt, annars ska jag nog och kolla upp det här alltså.

Jag har inte skrivit på hela helgen, förstår ni hur sjuk jag har varit om jag inte har orkat sitta vid en dator ens?
Sen har jag jobbat hela fredagen, lördagen och idag. Men jag mådde bra när jag väl jobbade, det var innan jag åkte på morgonen och när jag kom hem på kvällen som det har varit värst, har frysit och har haft en så jobbig feber :(
I alla fall, i fredags efter jobbet åkte jag hem och sov en liten stund, sen drog jag till Norrtälje och tittade på bio med brudarna, Breaking Dawn. Grymt bra film, och palla vänta ett helt år till nästa när den slutade så spännande som den gjorde?
Efter bion åkte jag hem och sov på en gång, 21.30 sov jag! haha
I lördags jobbade jag också, sen åkte jag hem och sov igen, ( gör inget annat än att jobba och sova känns det som?!)
Och idag söndag har jag jobbat igen, satan vad halt det var i morse, usch, ville bara ligga i en säng med ett varmt täcke då.. Nu har jag precis ätit jätte god middag, lax :)
Snart ska jag gå och fixa till mig lite, sen ska jag ta med mig lillasyster till Rimbo för en Bingokväll med grabbarna grus ;) Längesen jag spelade Bingo så det ska bli kul, tittade lite på det i torsdags och det såg så roligt ut så jag och Elli ville testa det snart, och idag blev det helt enkelt :) så nu ska vi snart åka, men lovar att uppdatera bättre
nu när jag inte är lika sjuk och inte jobbar så mycket. :) puss





Detta är min man, så är det bara, finns ingen snyggare i mina ögon just nu!!

jodå!

börjar nog så smått bli frisk :)
har börjat ledsna på att bara sitta hemma och inte kunna göra någonting, vill ju hitta på något!
Men det får vänta, idag får jag också lov att vara hemma.
Men i morgon väntas jobb igen! :)

Nej nu ska jag ta en dusch och sen äta lite lunch med mamma, sen får vi se, blir nog en film eller nått :) puss

..............

blir så irriterad!! för mig är en mobiltelefon privat? och smsar jag en person så tänker jag självklart att det bara är den personen som ser smset och inte 10 andra??????
säger bara, skyll er själva om ni är så j*vla nyfikna! hade jag velat de 10 andra något så är det väl de som jag hade smsat då, eller är jag helt pantad?! helvete!!

höstmörker

vet inte riktigt vad jag ska skriva så att det blir intressant att läsa när jag inte gör något annant om dagarna än att ligga i min säng, kolla tv och försöka bli frisk.. hehe
Men det är ju tur att mamma är ledig vissa dagar mitt i veckan så jag slipper vara själv, då hade jag haft ännu tråkigare!
Igår tittade jag på Sommaren med Göran haha den filmen är så bra, blir glad av att se den :)

Idag har jag sovit, tittat på tv men det var inge bra på den.. läst bloggar & nu har jag precis duschat!
Idag ska vi äta pannkakor här hemma, jag är vråål hungrig så det är bra att det är nått gott.
Nja vet inte vad jag ska skriva mer, inte för det här inlägget blev intressant, men skönt att skriva något i alla fall.


sjukling

Fy vilken natt jag hade alltså, svettades ena sekunden, frös den andra, höll på att hosa upp lungorna! Nej fy, förstår inte hur det bara kunde smälla till och så blev jag såhär sjuk. =(
Men nu spyr jag inte i alla fall, en himla tur det. Men har feber och knappt någon röst istället..
Så blir några lugna dagar framöver för att vila upp mig!

Igår på farsdag åt vi som sagt 3 rätters här hemma och jag gjorde en jätte god polly-kladdkaka, receptet hittade jag i Norrtälje tidningen faktiskt :) Den blev riktigt god.

Pappa fick små choklad likörer av mig, jätte söta, det ser ut som olika små likör flaskor och det är sånt papper runt som de olika likörerna är :) vet dock inte om man får köra bil när man har tagit en sån liten rackare :P han får äta dom på helgerna helt enkelt :)

Idag ska jag gå igenom min garderob, kasta massa skit som jag aldrig använder som bara ligger och tar plats i min garderob. Sen ska jag ta tag i mitt CV, skriva om det lite och fixa en bättre bild. Annars blir det hyffsat lungt, har så ont i kroppen så vet inte vad jag ska ta mig till..




Polly-kladdkakan, den blev mycket kladdigare än vad en vanlig kladdkaka blir. Ny favorit :)

usch

ska egentligen vara på jobbet just nu, men vaknade klockan 4 i natt och sprang till toan och hängde där en stund.. usch för att spy :(
Så ringde och sa att jag inte kunde komma och efter det somnade jag om och sov till kvart över 1.
Nu väntar jag på att pappa och elli ska komma hem från farfar, det är ju farsdag idag, så hela släkten är där.

Så när dom kommer hem så blir det 3 rätters här hemma , hoppas jag kan äta något bara!!
Annars ska jag väl bara ta det lungt och se till att bli frisk, hatar att vara sjuk.


salt behov!




åååååååh vad jag älskar dessa goda starka salta, fan att jag öppnade påsen, den är ju nästan tom på en gång!
Det är de här påsarna som sabbar min drömkropp hehe!


Lördag

min fredag bestod av att jag vakna vid 10 tiden, åkte med pappa till norrtälje och fixade lite små prylar :)
Sen åkte jag hem och nästan på en gång åkte jag vidare till Täby för jag skulle till jobbet och fika, för en person skulle sluta då. tråkigt tycker jag :/ har jobbat med henne så mycket och hon har lärt mig så mycket, men men livet måste gå vidare ändå, är alla fall glad för hennes skull :)
Sen kom mamma och hämtade mig och då tog jag ett varmt baad, så skönt!
och vid halv 7 tiden hade jag och tjejerna bokat bord  på kina restaurangen :) gott var det!
Åkte till rimbo sen och var med lite folk, blev inte som jag trodde och hade planerat riktigt..
det sög ju rätt hårt.. men men vad gör man?

Vaknade halv 12 i dag, drog till träffen och käka, sen drog jag hem.
Nu ligger jag i syrrans säng och vilar, är riktigt trött idag och har massa saker att fixa känns det som :/ orkar inte..
Ska snart åka till norrtälje och handla lite samt ta hem mat till familjen, ingen orkar laga något idag ;p
sen ikväll kommer 2 pumor hit ett tag, sen ska jag gå och lägga mig tidigt för jobb står på schemat i morgon. puss


10/11

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig efter att jag hade varit och tränat, men det kan ju inte alltid bli som man vill!
När jag vaknade i morse hade jag jätte ont i halsen, det bara sved och jag kunde knappt prata, så tog en kopp varmt te så blev det lite bättre alla fall :)
När söt elli hade slutat skolan så åkte jag, elli och Ronja till Älvsjö och gick på Hälsomässan!
Det var jätte trevligt och vi hade kul, fick lära oss lite mer om kost & hälsa, och det är alltid bra att veta :)
Sen tycker jag att det är mysigt att bara gå runt och titta på allt som finns att titta på.

När vi hade gått några timmar och tittat så åkte vi in till stan och åt middag på taco bar, hett men gott ;)
Sen gick vi och tittade i lite affärer och köpte lite små prylar, vi hittade alla 3 snygga vinterjackor som vi vill ha, men de gick på en hel del om man säger så haha!
Tack för en toppen dag mina flickor små!
Sen åkte vi hem och nu har jag precis druckit 2 koppar te, allt för att inte bli sjuk! Nu ska jag krypa ner i min säng och vila upp mig inför i morgon då jag hoppas att jag ska kunna gymma lite. puss

Go girl

idag gick jag upp tidigt, klockan 8 :P tidigt för att vara ledig i alla fall!
åt frukost och åkte med mamma till norrtälje där vi handlade massa saker, jag köpte saker som jag verkligen behövde.
Efter att vi gått på stan och gjort det vi skulle så åkte vi upp till min gamla skola och åt lunch :) syrran serverade ju ;)
God mat var det och trevligt. Man saknar verkligen skolan när man kommer dit, det är den enda skola som jag någonsin saknat i hela mitt liv när jag slutat.

Efter det åkte vi till coop och handlade mat, och till skoman för att fixa med mina skor.
Nu har vi precis ätit och jag ska snart åka med mamma till gymmet! Hann med en liten uppdatering i alla fall. Puss









Lite nya saker!

Godmorgon!

Godmorgon alla söta!
Har precis käkat en riktigt ordentlig frukost, så gott :)
Nu tänkte jag fixa till mig lite och dra till gymmet en stund sen. Alla jobbar eller går i skolan här hemma, så nått måste jag hitta på när jag är ledig men alla andra jobbar eller går i skolan.


This is it

Nu har jag inte skrivit på länge, men jag har jobbat hela helgen och inte riktigt haft tid till att sitta vid datorn.
I lördags efter jobbet åkte min familj till Antons familj där vi var bjudna på middag :) Riktigt god mat och trevligt var det.
Så fort jag kom hem gick jag och la mig, för skulle upp tidigt på söndagen igen.
så i söndags jobbade jag också, dock inte lika länge som de andra dagarna, så jag och Helena slutade vid 12 tiden och hon åkte med mig till Söderhall, sen åkte jag hem och vilade.
På kvällen skulle jag och Micheal testa på cirkelfys på friskis hade vi tänkt, och satan vad vi fick jobba! haha
Efter det åkte jag hem och sov tidigt, och nu har jag precis vaknat och ätit lite, och nu ska jag hoppa in i duschen, så får vi se vad jag ska hitta på idag.
Känns som jag bara vill ha en hemma dag och titta på film och inte göra någonting alls, men min mamma tycker jag ska städa hela mitt rum.. hm. Städa först, film sen? så blir det nog. haha :) puss

someone like you

brrr, kallt i huset här hemma idag!
Kom precis hem efter att ha jobbat, var riktigt kul på jobbet idag :)
det var inte lika kul när jag skulle hem dock, står och väntar på bussen i en kvart, bussen kommer och säger " max 5 personer får åka med" tror ni jag var en av dom 5 eller? nej så jag får vänta i yttligare 15 minuter och det var kallt och ruggit! jävla bussar, skaffa större så alla får plats!!

Just nu ligger jag i sängen med en filt och äter mandariner, jag äter på tok för mycket av dom men det är så gott juu!
Senare ikväll blir det mys med film och chips i rimbo, känns skönt att bara ta det lungt plus att jag ska jobba i morgon så är inte värt att vara ute och ränna då, vill ju vara vaken på jobbet lixom ;P Puss


En bild för ca 1 år sen när jag var på The Studio, det måste jag göra om.

yee

jobbat idag, satan vad kallt det var att gå till bussen i morse, nej nu måste jag fram med vinterjackan!
var och tränade en stund efter middagen, men känner att jag håller på att bli sjuk.. vill inte bli det, har inte tid med det.
ska jobba hela helgen också så måste vara pigg och frisk då.
 så nu blir det att hinka i sig te med honung och kolla på Bröllopsfotografen som går på tvn. Den filmen är så sjukt bra :) puss  


tisdag

Min dag har bestått utav jobb mest hela dagen! =)
Sen har jag bara varit hemma och min moster och mina kusiner kom hit en sväng och fikade. Trevligt :)
Sen har jag mest tagit det lungt, är fortfarande lite trött sen kryssningen, känns som denna trötthet kommer hålla i sig ett tag.. aja , får lägga mig tidigt så jag orkar med dagarna helt enkelt,
Nu ska jag till tvn och kolla om det är nått kul på den, och dricka upp mitt te.
Sen blir det sängen, sköönt! :) Puss


Diggar dannes mössa, lite små söt sådär.

RSS 2.0