Allt går i rätt riktning

Ledsen för dålig update.. jag har lite annat för mig om dagarna än att starta datorn.. :p ledsen.
Men jag gör väl samma saker varje dag i princip, jobbar, äter , sover :p haha
Tar alla jobb pass som jag kan få nu innan sommaren :) Det är därför jag jobbar så mycket just nu.
 
 
Idag har jag i alla fall jobbat igen då, hehe, sen åkte jag direkt till Norrtälje där jag träffade Erika.
Vi gick och tog en mysfika på Cafe hörnan, och jag fick universums största cheesecake bit, jag skojar inte! Kommer vara mätt i flera dagar nu.. om inte illamående. :O
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, kikade i affärer, provade kläder och hade oss.
Hon fick mig på så bra humör, kände mig genast glad när jag träffade henne! :)
 
Efter det så har jag ätit en god middag med familjen, och fixat med lite små grejer här hemma bara. =)
Ska väl snart titta lite tv innan det är dags för sängen igen och tidigt med jobb i morgonbitti!
 
Just nu mår jag så bra på nått vis, allt känns jätte bra och alla är så underbara runt omkring mig. Hela livet flyter på i helt rätt riktning och jag ser fram emot allting så mycket, och hitills har jag inte blivit besviken.
Så tummen upp för att jag är glad och mår så bra! :)
Ha en bra lördag kära folk, puss
 
Denna t-shirt passar in på mitt liv nu, ska nog skaffa en! ;)
 

Förkylning.

Ja det enda jag gör om dagarna är att jobba :p så idag när jag kom hem från jobbet så åt jag och mamma en tidig middag tillsammans. Sen åkte vi till Norrtälje och handlade lite mat, det var seriöst tomt i kyl och skåp här hemma.. :p så där har jag spenderat min kväll.
Har precis tagit en dusch nu och ska snart titta lite på tv och sen blir det väl att sova igen :)

Jag har ju åkt på världens förkylning också.. Det är hemskt, halsen värker, näsan rinner, öronen gör ont och jag hör inte så bra.. Måste ta nässpray för att höra nått! Inte klokt ju.

I morgon blir det jobb igen och på eftermiddagen ska min familj hem till mormor som fyller år! :)
Ha en trevlig kväll, puss

En bild på Emmas söta tax som jag gosade med igår :)


Tisdag 23/4

Har varit och jobbat idag igen! Full fart och full rulle hela tiden! Men det är bra för då går tiden fortare :)
Var även och hjälpte till massor i lunchen idag, massor av folk som vill äta ute på deras luncher asså! :)
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, det blir lax och potatis idag :) gott.
Sen ska jag fixa till mig lite grann och sen åker jag hem till Emma och spenderar min kväll där med massa prat och skratt :)
Sen hem rätt så tidigt igen för jag jobbar tidigt i morgon bitti igen! :)
Så ha en trevlig kväll så hörs vi. Puss


Nya tag!

Måndag igen då = ny vecka, nya tag! :)
Idag är jag ledig, har ju jobbat hela helgen så fick en ledig dag, skönt :)
Så idag har och ska jag inte göra nått speciellt alls.. jag hade väl egentligen planer, men jag börjar bli ordentligt förkyld och det har jag verkligen inte tid med så.. då är det bäst att ligga hemma och vila upp sig inför 6 dagars jobb igen!
Vaknade vid 10 tiden och åt då lite frukost, sen gick jag och kollade på "snabba cash". Den var sådär faktiskt.. hade väl lite förhöga förhoppningar på den tror jag.. så det var synd, blev lite smått besviken..
 
Dagens planer är att ta ett välbehövligt bad och sen vila vila vila =)
Min blogg app har slutat fungera på min telefon.. det suger för det är från den jag brukar blogga.. jag orkar inte starta datorn varje dag för det.. så så länge som den inte fungerar som den ska så är det inte säkert att jag kommer skriva här så mycket.. bara när jag har tid och ork :)
Nej nu ska jag gå och umgås med min syster en stund innan hon sticker på praktik igen!
Ha det, puss
 

Grillkväll!

Idag har jag varit och jobbat igen, gick riktigt bra. :)
Meen, idag var den sista dagen som jag använde min vinterjacka, seriöst, på morgonen okej då fryser man som fan för det är typ halvt minus grader ute, men när man ska hem är det bedrövligt.. det var så pinsamt att gå till bussen med en stor jacka och svettas som en gris, medans alla andra har små jeans jackor på sig.. så nej nu hänger jag undan den och tar fram mina vår jackor istället! :)
 
När jag kom hem så drog jag mig ut på en löprunda i det fina vädret :D det var verkligen härligt!
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, det blir grillat idag :D Premiär grillning för i år :)
Ikväll ska jag bara chilla framför tvn med en påse godis :) Jobb i morgonbitti igen!
Nej nu är maten klar, hörs sen. Puss
 

Rita Ora!

 

It´s Friday baby!

Exakt, idag är det fredag och jag är äntligen ledig! Det behövdes verkligen kan jag tala om, sov till 10 idag :) skönt!
Sen åt jag lite go frulle, med goda smörgåsar och yoggi :)
Sen drog jag mig ut på en promenad en sväng igen, som tur var så regnade det inte, men det hängde verkligen i luften.. sjukt tråk väder idag.
När jag kom in så tog jag ett varmt bad, mys mys. (a)
 
Nu gör jag inte så mycket, sitter och kollar runt på lite olika sidor efter bikinis.. måste ha en ny till sommaren. Vet dock inte vad jag vill ha för någon.. :/ Men det kanske blir lättare när det kommer ut i butikerna och man får prova m.m (:
Idag kommer även min syster hem<3<3 Hon fick ändra sitt schema lite så istället för att vara borta 2 veckor i sträck så kommer hon hem ikväll och är hemma över helgen, yes yes yes! :)
Så jag ska aldeles straxt börja med maten här hemma, så att den är klar när pappa och Elli kommer hem :) Idag blir det chicken wraps här hemma ;) super gott det!
 
Sen ikväll blir det att kolla på Lets Dance och sen sova tidigt.. jobb i morgon igen efter en dags vilande! Påt igen ba!
Ska gå och börja lite smått med maten nu, ha det bra! Puss och trevlig helg på er alla.
 

18/4

Då har torsdagen gått också. Det går riktigt fort tycker jag. Idag har jag i alla fall jobbat och efter det fick jag gå till och från bussen i ett riktigt ös regn, det var hemskt alltså!! Kommer väl bli förkyld för att jag var så blöt och kall när jag äntligen kom hem.. Men det får vi väl se i såna fall.

Jag gjorde i alla fall ungspannkaka till mig och pappa för det var bara vi som skulle ha middag idag. Det blev gott, jag hade i lite vanilj socker i smeten så den blev söt och god :D med massa grädde och sylt till, mums! Det var gott men mättande!
Efter maten var jag ute på en promenad en stund, känner att jag vill vara ute en stund varje dag när man är inne så mycket på jobbet. :) så då hade det ju slutat regna också så det var bra, just nu sitter jag och pappa och tittar lite på tv och äter lite kvälls fika.
Ska väl snart gå och lägga mig, är så trött! Ha det bra, puss


Saknar min syster. <3

Jag älskar dig.


Värme i luften

VIlket toppen väder det har varit idag, om man jämför med dom senaste dagarna! Det enda dåliga med idag är att det blåser som f*n.. Storm på riktigt alltså.
Idag på jobbet så hade jag en "elev" som gick med mig och som ska lära sig hur frukosten fungerar. =) Jag tror att det gick hyffsat bra, men jag tycker det är svårt att lära någon annan.. själv så tänker jag ju bara och sen är det inte så mycket mer med det.. haha men jag hoppas att det blev bra.
Nu när jag har fått ett vikariat så måste jag ju ha nån som jobbar de dagar som jag ska vara ledig.. i vanliga fall är det ju jag själv som är den personen som hoppar in när nån är ledig, men inte nu en månad framöver. :)
 
Fick sluta riktigt tidigt idag också, för det går mycket fortare när man är 2 som hjälps åt, plus att jag har jobbat över så himla mycket så då fick jag gå hela 2 timmar tidigare idag :) slutade klockan 12.00 alltså (: Rätt nice!
Så jag tog bussen hem och den var ju helt tom, haha typ ingen som åker buss just den tiden. Och när jag kom hem så drog jag mig ut på en promenad i det fina vår vädret :) Solen värmde faktiskt rätt bra. Men gud vad med vatten det är överallt.. all snö smälter ju, jag såg värsta vattenfallen när ja gick på min lilla promenix ;p men det är mysigt!
Just nu gör jag inte så mycket, väntar på att mamma och pappa ska höra av sig så jag kan hämta dom. Efter deras lilla mini tripp med Birka :)
Det gick rätt bra att sova i natt förresten, jag har aldrig någonsin sovit helt själv hemma förut.. men jag klarade det rätt bra :) Skönt att det var så tyst och lungt ^^
Ikväll blir jag hemma framför tvn och bara tar det lungt =)
Taggar inför jobb ännu en dag i morgon!
Ha det så bra, puss

Sweet dreams.

Idag har jag varit på jobbet igen ( mitt andra hem) hähä!
Men det gick bra, riktigt lyckad dag faktiskt :) Allt flöt på som det skulle och jag gjorde jätte fint eftermiddags fika till en konferens :) Hoppas dom blev nöjda med det =)
 
Satans vad det har regnat idag..Känns som det är höst typ fast det är mitten av April! :p
Jag slapp i alla fall att gå hem i det här skit vädret, för pappa låg framför bussen så jag hoppade av i Brottby och så plockade han upp mig där :) Skönt att slippa gå i detta regnrusk!
 
Jag är hemma själv idag och i natt, mamma och pappa är nämligen och hälsar på min syster på hennes praktikplats, Birka båten :) Så dom bor på båt i natt dom lyllosarna, jag ville också :/ Men kunde tyvärr inte få ledigt så att jag kunde följa med, och det var bara dom här dagarna som mamma kunde den här veckan, så jag fick bli hemma.. Jaja det kommer fler tillfällen :)
Men det roligaste av allt var att Elli inte hade en aning om att dom skulle åka, så dom gick bara på¨båten och gick till den restaurang där hon jobbar och så såg hon dom ;p haha pappa försökte beskriva hennes min över telefon ;p
VIlken överraskning va! :)
 
Själv har jag väl inte gjort så mycket, tvättat, diskat, duschat , ätit och sen var Sofie här nyss och hämtade sin p&l biljett och så pratade vi lite om det :) Sen berättade hon även om sin praktikplats :) Roligt roligt!
Nu gör jag inte så mycket, chillar framför datorn med en påse polly brevid mig (a) hihi.
Ska snart sätta på lite te vatten och fixa lite saker inför i morgon, sen blir det tvn en stund innan jag ska sova. =)
Vi hörs, puss
 
Ps, Jag saknar dig Elli. <3
 
Dessa är grymt goda!
Känner mig just nu som den här, tröttmössa.

15/4

Jag jobbar och står i hela dagarna, det är därför jag inte har så mycket tid till min blogg tyvärr. Men jag gör så gott jag kan. :)
Idag gick det bra på jobbet, var rätt så lungt om man jämför med hur helgen var. Men dagarna som kommer kommer bli värre.. Bara att bita ihop och köra på så det ryker! :)

Hade dock riktigt ont i huvudet när jag kom hem så sov ett par timmar då, sen vaknade jag upp och då var det som bortblåst. (: skönt.
Sitter just nu i soffan med mamma och dricker lite te, sen är det dags för sängen straxt. Uppe med tuppen varje dag! Men det är bra =)
Nej nu ska jag dricka upp mitt te, vi hörs när vi hörs. Vet inte när jag skriver igen men håll utkik :) puss


Myser med syster. <3

Jahapp då var denna helg över då, vad fort det gick :p har i alla fall jobbat hela helgen, varit och firat min fina kusin som fyller 20 veckan som kommer, där det blev goda smörgåstårtor :D mums.

Idag har jag jobbat igen och sen åkte jag och elli hem till farmor och Berra där dom bjöd på pizza och tårta :) vi fick även med oss en kartong med porslin , prydnads saker, smycken m.m. Farmor håller ju på att rensa i skåp och lådor inför flytten nu, så då fick vi massa saker som hon inte kommer ha kvar! Super snällt :) tog en dusch när jag kom hem därifrån och nu har jag bara mysit i soffan med världens bästa lilla syster med varsin stor bj glass ;) jag är mer än mätt nu kan jag tala om. Men jag kommer inte träffa min syster förrän om 2 veckor då hon går ut på praktik i morgon så därför har vi haft lite tid tillsammans ikväll. <3

Men nu är det dags för mig att sova, upp tidigt i morgon och jobba. Vi hörs, puss


P&L bokat!

Vad tråkig dag det har varit idag.. mulet och grått och lite små regn. fy.
Jag har i alla fall varit hemma hos Ronja hela dagen, vi har nu äntligen bokat P&L! :) Så nu har jag biljetten i handen, vilket känns väldigt bra, nu vet man i alla fall att det kommer bli av :D
 
Hennes mamma bjöd även på nybakta cupcakes, riktigt smarrigt var det! :)
Sen tittade vi lite på film och drack te innan mamma kom och hämtade mig och vi åkte och handlade lite mat på Flygfyren :)
Så nu har jag precis ätit potatisgratäng med kött till, riktigt gott :)
Pappa håller just nu på att gå igenom garaget..suck, skulle inte varit hemma ikväll.. måste rensa och kasta massa saker nu. Jag som trodde att det skulle bli en lugn kväll framför tvn ;p jaja!
Ska ändå sova rätt tidigt ikväll för i morgon blir det tidigt jobb igen! Skulle egentligen varit ledig men folk är sjuka så vad gör man inte? :)
Ha en fortsatt bra fredags kväll mina vänner, vi hörs när vi hörs. Puss
 
Snyggaste bussen vi kommer ha till P&L då ;)
 

Let´s go!

Tog en ordentlig sov morgon i morse, gick upp kl 11 (a) hihi.
Sen åt jag lite frukost samtidigt som mamma åt lunch ;p
Efter frullen så drog jag på mig träningskläderna och ut på en spring runda :)
Skönt var det, men jobbigt när inte all snö/is har smält på hela vägen bara..
Tog sen en dusch och har sen inte gjort nått speciellt.. :p
Tänkte gå och måla naglarna nu och sen får vi se vad som händer resten av kvällen.
Blir nog att kolla lite tv.
 
Imorgon ska jag hem till Ronja i alla fall, så att vi kan boka P&L biljetterna innan dom tar slut!
Har ju planerat allt nu utom att boka som är det viktigaste :p så det gör vi i morgon.
Hejsvejs!
 

Promenad med syster. <3


En miljon på banken men ingenting att leva för

Hallå allesammans! :)
Idag har jag haft en mycket bättre dag än vad jag hade igår. Kanske beror på att jag har varit hemma och inte träffat nån alls? haha nej då! Så illa är det inte.
Men jag har i alla fall bara varit hemma idag och tagit det chill, har städat lite i mitt rum och bäddat rent i sängen och sånt. Men blev helt slut av det, och jätte svettig så tog och kollade om jag hade feber och ja det hade jag.. Inte så mycket dock, men det var feber i alla fall..
Så jag städade klart lite och sen så satte jag på en film och mös ner mig i soffan några timmar.
 
Sen blev det en liten tripp till Rimbo för Elli skulle hämta ut ett paket, så jag hängde med som sällskap.
När vi kom hem så satte vi igång med maten och det blev super gott. =)
Nu gör jag inte så mycket, funderar på att ta en promenad i solen innan det blir mörkt ute! :)
Sen ska jag dricka teee ikväll ;D
 
Har även börjat lyssna på Daniel Adams-Ray igen, shit vad den väcker minen alltså! :) Därav min rubrik ;p
Nej nu drar jag ut, puss

9/4

Idag har jag varit i Norrtälje hela dagen, uträttat massa ärenden, lunchat med Ronja Fredrik och Anton, varit hos Sofie och halvt bokat p&l, och nu är jag hemma och har huvudvärk.

Dagen slutade inte som väntat och alla verkar ha nått emot mig. Så därför skriver jag i morgon och hoppas att allt är bättre då. Nu tar jag mig in i film världen, är mycket bättre där, finns inga problem.


Oteknisk!

Ja vad ska man säga, jag köpte en helt fel dvd idag som inte går att kolla på film med? Så pappa fick åka och köpa en annan som var betydligt mycket dyrare men också mycket bättre. :) jag är en oteknisk jävel och kommer alltid att vara det, så är det bara! Fml.

Har i alla fall just precis kommit hem från Danne där det blev lite fika och lite prat om det ena och det andra. Blir så besviken när man hör att folk som bara blir äldre och äldre inte ändrar sig ett skit! Dom är precis likadana som dom var när dom var 16 år gamla! Stackars satar. Men det är deras liv, inte mitt :) tog även hem mitt tält som har stått i hans kök sen i juli, haha! Jävla tält.. Fick knappt plats i bilen. Men nu är det hemma i alla fall.
Ska nu planera min morgon dag lite och sen är det dags att inviga min nya, bättre dvd spelare! :D så får vi hoppas att den är bra också, men det ska den väl vara. :) ha en trevlig kväll gott folk, puss


Ledig dag

Gud vad svårt jag hade att sova inatt, det var jätte sjukt.. kroppen kändes så himla konstig.. jag fattade inte vad som hände. Det lixom kliade i kroppen och jag orkade ingenting, kunde inte hålla i mobilen för den var för tung så jag orkade inte hålla upp den? Fett skumt! Så låg och vred och vände på mig, så kom Elli in i mitt rum för hon kunde inte heller sova så sov hon hos mig ca 1 timme sen gick hon igen :p haha asså sjuk natt.
Vaknade i alla fall vid 8 idag men var hur trött som helst då..
 
Sen åkte jag med mamma till Norrtälje och vi var inne på Elgiganten för jag skulle köpa en Dvd-spelare till min tv :) Sen var vi in på Rusta och Willys också sen åkte vi hem. =)
Så åt vi färska frallor till lunch med en kopp kaffe till, mums!
Sen har jag väl försökt få igång min dvd.. och jag har gjort precis som man ska m.m men inte fan fungerar det..
Kul liv. Kan det inte bara vara att stoppa in kontakten i väggen och sen ska allt funka?!
Men pappa kommer hem snart så då får han hjälpa mig med det. ^^
 
Nu ska jag gå och vara lite social med familjen och hjälpa till lite med maten.
Ska nämligen till Rimbo ikväll och vara med Danne en stund. =) Trevligt, var längesen vi träffades.
Vad som händer senare får vi se, men antar att det blir tvn :p
Ha det bra, puss
 

Sluta snöa!!!

Nej nu räcker det, nu vill jag ha vår! Kan inte fatta att jag satt ute på trappen och solade för bara några timmar sedan och nu vräker snön ner! :/ snälla låt det bli vår, det är den 7 april idag!

Har i alla fall precis tagit ett skönt bad som verkligen behövdes :) nu känner man sig mycket piggare, alla sjukdomar försvann ner i badkaret ;) haha. Nu gör jag inte så mycket, håller på och planerar den kommande veckan. Och väntar på att elli ska komma hem, för då blir det fika mys med grannarna! :) sen senare ikväll tänkte jag kolla igenom några filmer till :) ha det toppen, puss



Bilden är tagen precis just nu från fönstret.


Soffpotatis

Nej nu vill jag bli frisk snart, det här börjar bli långtråkigt och jobbigt.
Jag bara sover eller ligger här i soffan och kollar på tv/film. Inte för att det är nått fel med det, men jag är inte van att vara inne såhär mycket och inte gå ut och röra på mig.. Känner att jag håller på att bli en riktig soffpotatis!
Så fort jag blir frisk ska det i alla fall bli ändring på det, ut och springa! =)
 
I morse när jag vaknade höll min syster på att göra frukost till mig, hon gjorde bananpannkakor såhär på morgonen, super goda var dom! Och även väldigt nyttiga, plus att man blev jätte mätt på dom! :) Så det var verkligen något jag tänker äta igen. Är mätt som sjutton nu.. ^^
 
Snart är även mitt rum klart! :D Pappa håller på att lägga nytt tak i mitt rum, vita brädor :) Kommer bli skit snyggt, det som jag har kvar att göra sen är att måla 4 hyllor som är träfärgade till vita istället, passar bättre in i mitt vit/röda rum då :) Får se när jag ska göra det bara, är väl lättare att göra det utomhus sen när det är lite bättre väder och all denna snö har smält.. vilket verkar ta ett bra tag! :/
Men nu tänkte jag dra på en film igen :) Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, men det blir väl att kolla lite filmer och försöka bli helt frisk, sen göra middag. =)
Sen ikväll skulle nog grannarna komma hit och fira Elli, vi var ju borta en vecka när hon fyllde typ så blev ju lite svårt för alla att fira henne då. =)
Men vi hörs. ha en bra söndag! Puss
 
 

6/4

Har varit en rätt så seg dag för mig idag, men antar att det är så att vara såhär sjuk. :/ har i alla fall kunnat äta idag utan att må alltför dåligt :) har även suttit ute en stund i solen med min syster. Men frös för mycket så fick gå in efter bara en liten stund medans elli svettades i vår solen. Så jag är nog inte så pigg. Nu ska vi alldeles straxt laga mat här hemma, det blir potatis gratäng och nått kött till :) ska bli gott. Sen ska jag ligga framför tvn och kolla vidare på mina Falk filmer ;) hihi. Lägger upp lite bilder från idag på mina katter, haha grålle står som en känguru på ena bilden :p ha det bra, puss


Film!

Jag och pappa gjorde tacos till middagen, och jag kunde faktiskt äta lite lite utav det. Och har det fortfarande kvar i magen ! :) men magen snurrar och mår inte bra..

Så efter maten bad jag elli köra mig hem till Ronja, så fick jag låna hennes 11 Johan Falk filmer :) måste ju ha nått att göra en hel helg när jag bara ska ligga hemma och inte får träffa någon annan än familjen. Så det var snällt att hon lånade ut dom till mig över helgen. :) så ska hämta lite cola nu och låta den bli lite avslagen så att den blir bra för magen och så ska jag sätta på första filmen och ha mitt duntäcke på mig. :) det är väl så min fredagskväll kommer se ut. Hoppas att ni andra mår bättre och gör nått kul ikväll :) vi hörs, puss!


Blä för illamående.

 
Jag just nu då. :(
Låt detta gå över snabbt så jag kan få äta igen.

Hemma igen!

Nu är min skidresa slut igen, har verkligen haft det hur bra som helst med skidåkning, sol, god mat, afterski, bastu och bara umgås tillsammans med släkten. :) kom hem vid halv 7 tiden igår kväll och fixade och donade en massa med att packa upp och slänga allt i tvätten m.m :) sen tog jag en dusch och somnade rätt tidigt, för ska egentligen jobba idag och hela den här helgen.. Men vaknade upp i morse och hade riktigt ont i magen, men tänkte väl inte mer på det utan fixade mig, sminkade mig och åt lite frukost, men jag hann inte äta så mycket förrän allt kom upp igen.. Usch :( så somnade om igen och vaknade ca 11 utvilad. Men fortfarande ont i magen och har även feber nu.. :/ får dessutom inte behålla den mat som jag försöker stoppa i mig. Så jag är vrål hungrig :( men det går inte att äta.. Jobbigt är det iaf så jag får vara hemma hela den här helgen och vila upp mig ordentligt. Är hemma själv just nu så vet inte vad jag ska hitta på, orkar ju ingenting heller. Slänger in lite bilder från min skid resa så det blir nått positiv i detta inlägg ;) puss


Soliga dagar

Vi har det verkligen hur bra som helst här i kläppen :) mycket skidåkning och soliga dagar! Jag har ju varit här så många gånger förut så hittar överallt och det är skönt, att slippa oroa sig för vilken backe man måste ta ner. Idag har vi varit ute mest hela dagen, sen när vi kom in så hade vi bokat bastun så vi satt där en bra stund :) och efter det gick vi in till min mosters stuga ( dom bor i en och vi kusiner i en) så gick vi in till henne och åt olika pajer till middag där :) himla gott. Nu ligger jag i överslafen på våning sängen med elli i sängen under och vi ligger och pratar lite granna :) ska alldeles straxt sova, så vi orkar med en full dag med skidåkning i morgon också :) ha det så bra, puss


RSS 2.0