Kläppen!

Nu sitter jag här i stugan i kläppen och tittar på tv med kusinerna och syster :) resan hit gick bra och ganska snabbt, men vi var riktigt trötta pga att man ställde om till sommartid och höll på i går. :) så vi har åkt skidor sen klockan 2 idag och sen drog vi hem och åt tacos till middag :) har precis ätit tårta också för det är ju endå Ellis riktiga födelsedag idag :) men nu tänker jag gå och lägga mig, vi hörs. Puss


skidresa på gång!

 
Sticker till Kläppen ett par dagar och åker skidor med mina kusiner och min ena moster! :)
Så nu är det dags för sängen, ska upp tidigt i morgon + att man ställer om klockan till sommartid ikväll.

Påsk och födelsedags firande!

Blir lite dåligt med uppdatering här just nu, men det är för att det är påsk och sen fyller min syster 19 år i morgon! :) igår var det en toppen kväll, vi var ca 10 tjejer som först åt på G och efter det blev det utgång på Mobergs! :) för att fira söta elli. <3 så det var en riktigt lyckad kväll med massa dans! Somnade i min säng ca 4.30 i morse.. Och upp kl 9 och sjöng för syrran och gav henne paket :D vi är inte hemma i morgon så det är därför som vi firar henne på riktigt idag. :) så just nu håller vi på och förbereder inför påskbord, släkten kommer snart så vi ska bjuda på påskmat och tårta som efterätt :) så måste gå och hjälpa till nu. Puss


Påsk-kärring!

 
 

Skärtorsdagen

Idag har jag varit och jobbat hela dagen :)
Var jätte längesen jag var på det jobbet så det var jätte roligt att träffa alla människor, har verkligen saknat allt med det stället.
Sist jag var där var väl på nyårsafton skulle jag tro?!.. hm, på tok förlängesen med andra ord :(
Men jag kom direkt in i mina vanliga rutiner och körde igång med allt som vanligt! :) Fast denna gång blev det en hel del förberedelser inför påsken =) Alltid lika roligt att lägga upp fint och dekorera :)
 
Kom hem vid 5 tiden, och sen dess har jag bara hunnit med att äta middag, blev jätte god mat med potatisgratäng och biff! =) Så nu är jag riktigt mätt alltså.
Så nu tänkte jag gå och ta en dusch och efter det blir det väl lite tv mys i soffan. (:
 
Är det inte idag som alla barn går påskkärringar och knackar dörr? Har för mig det, men det är ingen som har kommit hit en.. fast alla grannar kanske har blivit så pass stora att dom inte gör sånt längre :P haha, skönt i såna fall, mera godis till mig :D mohaha.
Nej nu blir det duschen, jobb i morgonbitti!
Ha en trevlig påskhelg nu allesammans, alla som är lediga alla dagar :D
Puss

Boring.

Har så tråkigt.. har suttit vid den här datorn ett bra tag nu.. händer inget kul! fml.
Har suttit och tittat på Elli när hon har bakat till i helgen :p
Men ska snart gå och ta lite kvälls fika tillsammans med familjen och titta lite på tv, om det är nått bra på den idag. =)
Sen blir det sängen ganska så tidigt efter det, i morgon vankas det jobb igen! Men inte så jätte tidigt, jag börjar klockan halv 9 så ;p det är skönt!
 
I morgon är det skärtorsdagen också, men det händer väl inget speciellt då tror jag? bara att de flesta människor går halv dag i skolan och på jobbet. =)
Men jag tänkte hinna med att baka något till helgen när jag kommit hem från jobbet :) Kommer gå upp ca 10 kilo denna helg, för det första så är det Påsk och man frossar massor, för det andra så fyller min syster 19 år, så det blir extra mycket bakverk och tårtor och grejer :) För det tredje så drar jag iväg på semester på Söndag och är borta tills på Torsdag, vilket betyder varm choklad, god mat, snacks, alkohol m.m! ja som sagt, jag kommer gå upp ett par kilo.
Äsch, jag ska börja träna snart ;)
 
Nu blir det fika med family, ha en trevlig kväll allesammans. =)
 
 

27 Mars

Vilken otroligt bra dag jag har haft idag! :)
Från att vara bitter som fan och trött på allt igår kväll, till att vara på toppen humör enda sen jag vaknade! :)
Gick i alla fall upp kl 8 och tog en dusch.
Sen åkte jag och mamma till Norrtälje, vi skulle köpa lite presenter till Elli och sen skulle jag köpa lite saker till mig själv.
Kom hem med en skinnjacka, en jeansjacka, en mascara, ögonbrynspenna, nagelack och deo.
Jätte fina grejer och jag är super nöjd! :)
Det enda som jag behöver nu är ett par shyssta solglasögon, sen har jag i princip allt annat för att klara mig. ;p
Så det känns bra. Sen var vi även in på Flygfyren, och fy fan.. alla människor var där i dag samma tid som oss.. jag lovar, mamma och jag var helt galna. Alla skulle köpa allt till påskhelgen idag.. så ja, vi skulle egentligen inte ha så mycket, men endå var vi fast i den där röran ca 1,5 timme.. puh.
 
Sen åkte vi hem och åt sallad till lunch, satt ute på trappen med en kaffe och njöt av solen :)
Just nu ligger jag bara framför datorn och mår riktigt illa.. vi köpte påskgodis idag, och tyvärr har jag börjat äta av det redan nu, mår skit illa.. :( dumma.
Ska snart sätta igång med middagen till familjen som inte mår illa :p haha.
Vi hörs, ha det bra. Puss
 

Fuck you all!

Trött på det mesta just nu! Bitter som fan!


Vårvärme

Åh vilket underbart väder det är ute, har suttit ute på trappen nästan hela dagen idag. Japp jag är ledig :p
Tog ett par koppar kaffe med mammsen. Och sen drog hon och jobbade så då har jag suttit själv en stund och njutit av vårvärmen :)
 
Har även packat ner det mesta av kläderna som jag ska ha med mig till Kläppen som jag åker till på Söndag. =)
Sängkläder, handdukar m.m. Så man inte glömmer sånt.
 
Nu ska jag snart gå och fixa till mig lite, för när syrran skriver att hon slutar så ska jag och hämta henne i Norrtälje och sen ska vi och handla lite grejer till skidresan, mat och shampo och sånt som vi ska ha med. :)
 
Annars känner jag mig allmänt deppig idag.. trots det fina vädret :/ vet inte vad det är som spökar nu.. men har som nån klump i magen.. saknad efter nått som jag inte vet vad det är..Men det blir väl bättre :)
Nej nu ska jag gå och sminka mig lite granna, ha en trevlig dag i solen.
 
 

Taggar P&L

Sitter just nu och lyssnar på massa olika artister/band som jag inte vet vilka det är eller ens har hört talas om, måste ju veta vilka band som är värda att lyssna på! Drar nämligen till P&L i sommar så tänkte skriva upp vilka jag ska / vill se! :) Någon annan jag känner som ska dit? =)
 

Våfflor! <3


Våffeldagen!

Gud vad skönt det var att sova ut i morse, utan att den jobbiga klockan ringde! :) Dock ligger mitt rum så himla kasst till så solen går upp mot mitt fönster, så ca 6.00 är det ljust i mitt rum.. underbart? Nja, drar täcket över huvudet och vaknar sen av att jag knappt får luft och svettas ihjäl.. haha så har jag det! Men vaknade i alla fall klockan 10 så det var skönt :) bättre än 03.30 iaf.
 
Idag har jag bara varit hemma, började med att ta en dusch och sen åt jag frulle. :)
Sen har jag städat och fixat med mitt rum hela dagen :) Så nu är det verkligen jätte fint, undanplockat och helt perfekt. Dammsugit och skurat också :) Nu trivs jag!
 
Idag är det våffeldagen också, så det är klart att det ska bli våfflor till middagen! :D
Så ska faktiskt gå och börja fixa med maten nu.
Kvällen kommer bestå av mys i soffan med en kopp te skulle jag tro! :)
Ha det bra, puss

Hata reklam!

Ligger i min säng just nu och kollar på Johan Falk filmen :) dock så är det reklam på 4 an jämt så man blir ju förbannad.. Hinner ju somna innan filmen börjar igen. Ska alla fall kolla klart på den här filmen nu och sen blir det Natti för min del. I morgon tänker jag sova tills jag vaknar utan att ställa nån väckar klocka. :) ha det så bra. Puss


Då har denna helg rullat förbi

Vilken helg jag har haft! Både bra och dålig.
Har jobbat bägge dagarna och det har gått jätte bra trots fullt hotell och massa ungdomar. =) Men det är kul, bra att man har mycket att göra, då går allt mycket fortare.
 
Så i Lördags efter jobbet så gick jag till Täby Centrum där jag började med att handla presenter till min kära syster som fyller år om exakt en vecka :) Så nu är jag klar med presenthandlingen, och det är bra för jag vet inte hur mycket jag kommer vara tvungen att jobba denna vecka. Så skönt att det är klart!
Sen kom Elli också till Täby och så åt vi varsinn god sallad till middag, älskar det där stället där man får blanda själv hur man vill ha den :) Super gott.
Sen när Ronja hade slutat jobba så kom hon också, och då blev det bio. Vi såg Johan Falk-Kodnamn Lisa. Grymt jäkla bra!:)
 
Och idag har jag bara varit och jobbat, full rulle idag med.
Kom hem vid halv 4 tiden och då hade mamma och pappa fixat mitt rum :) Dom har köpt en tv-bänk som passar super bra tillsammans med min tv, och sen har dom köpt små skåp/hyllor som sitter på väggen! Asså det är verkligen super fint!! Är jätte glad att dom ville göra detta fast jag inte var med och had nån talan alls :P haha.
Så i morgon ska jag städa och fixa med mitt rum hela dagen, när jag är ledig. :)
 
Ikväll så blir det tvn skulle jag tro, har blivit beroende av Johan Falk filmerna.. hehehe, så blir väl att kolla den ikväll!
Annars så är planerna inte så stora, är så otroligt trött.
Puss
 

Fotboll!

Sitter just nu och äter pop-corn, chips och dricker lite cola :) har myst ner mig brevid elli och ska kolla på fotbolls matchen som börjar nu. Kom igen då Sverige!! Ska titta ett tag på det och sen blir det sängen. :)

Håller på att titta igenom mina bilder i telefonen, det har gått lite mer än en månad sen jag klippte mig / färgade håret och det har redan blivit feta utväxten.. :( orka behöva slinga om det igen..
Jaja. Ha det bra. Puss


Fredags mys med familjen.

Det är fredag! :)
Idag har min soliga och fina dag bestått utav jobb från tidigt på morgonen till klockan 3 på dagen.
Kom hem vid kvart i 4 tiden ungefär, och då hjälpte jag mamma med maten och sen har jag kollat min kalender och lite sånt, så jag vet vad som väntar de kommande dagarna :P haha.
 
Har i alla fall precis ätit en riktigt god fredags middag med hela familjen samlad. Kyckling med currysås blev det! Mums. Ikväll så blir jag bara hemma och tar det lungt med familjen med en påse chips skulle jag tro ;p
(mitt gymkort går ut idag) och jag ska inte ladda på det nått mer nu.. får vänta till hösten! :)
Så då gör det inget om jag tar lite chips ikväll :D
Har ju jobb helg denna helg så är lika bra att vila ut ordentligt ikväll så jag orkar med allt. :)
 
Min syster har precis bokat bio biljetter till i morgon också :) Så först ska jag och jobba och efter jobbet ska jag Elli och Ronja titta på nya Johan Falk filmen i Täby. Ska bli mysigt, och jag hoppas att filmen är bra! Men det lär den ju vara ;)
Så det är vad som väntar mig i morgon.
 
Nu tänkte jag gå och ta en dusch och efter det dra på mig myskläder och mysa ner mig i soffan med familjen och se om det är nått kul på tv en kväll som denna. =)
Ha en trevlig fredagskväll allihopa! Puss
 
Cash is king!
Mumma. (a)

Torsdag 21/3

Dagarna rullar på ordentligt, snart är det helg igen. :) Inte för att jag är ledig, men alla andra som är det tänkte jag på ;p haha!
Har varit och jobbat idag igen! Gick suveränt bra tycker jag :)
Fick reda på att jag kanske kommer få 1 och en halv månads vik-jobb heltid om ett tag, så det känns bra! =)
Slutade vid halv 2 i alla fall, tog bussen hem i det fina vårvädret, gud vad underbart väder det är! Gick hem från bussen och solen värmde verkligen mot ansiktet. Sånt gillas! =)
 
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem till mig, det är bara vi 2 hemma ikväll. så vi ska äta nån middag, har inte kommit på vad det blir än, men förmodligen nått lätt lagat. Och sen klockan 19 ska vi dra på spinning och svettas ordentligt! Läste nämligen i en tidning här om dagen om Migrän, och där stod det att man ska undvika att ta tabletter som alvedon, Treo, Ipren m.m som jag gör rätt så ofta.. och istället köra regelbunden konditionsträning ( främst löpning och spinning ) stog det :) För då jobbar hjärtat hårt och man får upp mycket syre och andra bra grejer upp till huvudet som gör att migränanfallen minskar ju mer man håller på. Och jag tror det stämmer, för om jag har tränat ordentligt en vecka så mår jag mycket bättre en om jag tränar max 1 dag i veckan, då får jag mycket lättare huvudvärk som sedan leder till migrän.. Så mer spinning, cykling och löpning för Emmes del!
 
Förövrigt håller jag på att bli galen, vill lägga upp massa låtar på min blogg..men det går inte, det är totalt omöjligt? Förut gick det hur bra som helst men nu vägrar det att fungera. Så jag börjar ge upp det. Fucking skit.
Känns som min blogg är ganska tråkig så ville piffa upp den med lite låtar, men nej.. hell heller.
Har inte så mycket bra bilder heller.. Men ska försöka ta lite mer nu när det blir finare väder, mera utebilder :)
 
Men nu kom mamma hem , ska gå och prata lite med henne. Ha det så bra i solskenet. Puss
 

Ta hand om mig själv-dag!

Efter att jag pratat med min kusin och planerat våran resa så bestämde jag mig för att ha en "hemma-spa-dag" och ta hand om mig själv ordentligt, medans jag har tid och inte har nått att stressa till. :)
Så har legat i badkaret ett x-antal timmar nu hehe och bara chillat nått otroligt! Jag älskar att bada och sen att ha ansiktsmask och hårinpackning i bland massa skum gör det ju inte sämre :D Det var välbehövligt måste jag säga.
Kom precis upp ur badet och nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten.
Efter det ska jag fixa med naglarna och måla dom lite. =)
Sen efter middagen blir det bara att ta det lungt framför tvn med en kopp te skulle jag tro, tillbaka till jobbet tidigt i morgonbitti!
 
Juste det är vårdagjämningen idag också, känns inte som det när det är fullt med snö ute.. brukar väl vara lite små högar kvar som inte har smält bort bara.. aja våren kommer människor, det tar bara lite tid i år och är lite väl segt.. haha.
Ha det så jätte bra, Puss
 
 

Ledig!

Även fast jag är ledig idag så vaknade jag utav mig själv klockan halv 7 först.. whata? så tvingade mig själv att somna om, så vaknade igen klockan 9 och var jätte pigg så då var det bara att gå upp och äta frulle med mamma och Elli :)
Sen har jag tvättat, vikt tvätt och bäddat rent i sängen :)
 
Sen har jag även kört ut en byrå från mitt rum.. eller hylla är det väl mer, mamma har tydligen fått för sig att göra om i mitt rum i helgen så hon ska till IKEA och köpa nya grejer till mig, fast att jag jobbar :p haha.
Men det är roligt tycker jag! Själv så får jag aldrig inspiration.. jag tycker det är så tråkigt att göra om / städa.. tyvärr för egentligen är det jätte kul att få nytt och ändra lite saker :) Så är tacksam att mammsen ska fixa mitt rum i helgen så det blir lite finare :D Medans jag är och jobbar helg.
Kan lägga upp en bild hur det blir sen. =)
 
Just nu så väntar jag på att min kusin ska ringa till mig så ska vi planera lite till våran skidresa till Kläppen :) Vi åker dit den sista Mars på min lilla systers födelsedag :) Så det ska bli kuul!
Får se vad jag ska göra resten av dagen, blir nog bara att ta det chill skulle jag tro!
Puss

Tell the world i´m here

Då var det tisdag igen då, fort tiden går. ^^
Idag har jag varit och jobbat igen, lite mer att göra idag en vad det var igår. Men det gick bra i alla fall :)
Fick dock jobba över över lunchen då en tjej blev dålig och fick gå hem.. stackarn. :/
Men jag körde på i alla fall, serverade, diskade och hade mig. :P
Kom hem runt halv 4 tiden och har sen dess hjälpt mamma lite med tvätt, städning och matlagning. =)
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, blir ingen träning för orkar inte ta mig ut i detta väder.. ;p eller så är jag för lat helt enkelt!
I morgon är jag i alla fall ledig, ska bli så skönt! :) Har inte planerat ett dugg inför i morgon, vet bara att jag ska sova och vila hela dagen lång. :) Är man bara ledig en dag så går det inte att planera och göra massa saker just den dagen, för då är man ju inte ett dugg utvilad när man kommer tillbaka till jobbet sen.. så nej inga planer här inte. Tar dagen som den kommer.
 
Men nu ska jag gå och planera lite med min syster, om hon inte håller på att plugga..
Känns som jag kommer ha en chillkväll i soffan under filten ikväll och det är jag fan värd idag! :)
Hörs, puss

Snön yr!

Ny vecka, nya tag! Och den börjar med att det snöar? Jag vill inte ha mer snö nu, det ska bli vår nu! Visst i fjällen får det gärna vara snö och sånt så man kan åka skidor, men inte här hemma nu..
Det är rätt så stora flingor som ramlar ner också.. jaja!
Idag har jag varit och jobbat igen, gick bra, inte så många personer idag :)
Fick även gå en timme tidigare då jag jobbade på så pass fort att jag var klar då :) Så det var skönt.
Mindre skönt att gå till och från buss i nästan snöstorm..
 
Sen när jag kom hem så har jag fixat lite med papper och sånt, kollat upp alla mina arbetstimmar m.m, eftersom det snart är dags att deklarera och sånt..kan typ nada om det där, men pappa ska hjälpa mig. =)
Och nu har jag precis läst lite bloggar och kollat runt lite på datorn :)
Ska snart gå och hjälpa till med middagen och sen bär det av till Friskis med mamma & pappa och köra lite spinning hade jag tänkt! :) Efter det så blir det lite te och tv tittande en stund innan sängen.
Ha det så bra, så hörs vi! Puss

Bästa<3


Det är söndag jämt.

Det är tammetusan söndag jämt, för en vecka sen så var jag i Idre såhär dags.. en hel vecka sen?! Det går så sjukt fort, lite läskigt emellanåt tycker jag.. :o
Idag har jag i alla fall varit och jobbat, ovanligt? det är ju söndag! :p haha
Nej men det gick bra på jobbet, allt flöt på som det skulle och efter jobbet kom pappa och hämtade mig för han hade varit och hälsat på farfar idag, och det ligger inte så långt ifrån mitt jobb. =)
Så kom hem vid halv 4 tiden och då skyndade jag mig att ringa till tandläkaren och boka av min tid som jag har i morgon bitti halv 10.. jag är och jobbar då, så det går inte.. får ta en annan dag istället. Men fy vad jag tycker det är jobbigt att prata in på en telefonsvarare.. :o usch, mycket skönare att få prata med en person på riktigt tycker jag.. jaja det blev nog bra i alla fall, hoppas vi! Så jag inte får feta räkningen för att jag inte kom.. :s åh varför ska allt vara så svårt/jobbigt jämt? blir tokig.
 
Har i alla fall ätit världens godaste köttfärsås till middag, pappa som lagade och han måste ha gjort nått speciellt med den för den var så himla god! :) Mums, så nu är jag mätt och belåten.
Ikväll blir det bara att vara hemma och varva ner. Har ju inte varit hemma en hel dag sen jag kom hem från skidresan.. och det känns, man är helt slut faktiskt.. :/
Tänkte gå och ta ett bad efter jag har skrivit det här inlägget och mysa ner mig där nån timme. ^^
För i morgon är det jobb igen! Lika bra att ladda om ordentligt för en ny vecka känner jag!
Ha en trevlig söndagskväll! Badet väntar, Puss

Hemma!

Jag är hemma och jag lever! :)
Har dock inte hunnit skriva nått än, och hinner egentligen inte nu heller. Dagarna består i alla fall av jobb, enda sen jag kom hem och en vecka framåt. Men ska försöka hinna skriva lite då och då :)
Nu ska jag i alla fall iväg till Norrtälje och äta middag på restaurang På G med Lollo & Erika :) Ska bli super mys och jag är vrålhungrig!
Ha en bra lördags kväll mina vänner, för det ska jag ha! :) Puss

Solsken och skidåkning

Jag har det verkligen hur bra som helst här i Idre! :) det är faktiskt det bästa stället som jag har varit på när det gäller "fjällvärlden". Helt perfekta backar och massa god mat och ja allt är bara så bra :) vi är ute i backen hela dagen från morgonen till kväll :) idag åt vi lunch på våffelstugan :) så sjukt goda våfflor! Sen har vi bara åkt och kollat upp nya backar, det här fjället är så sjukt stort så det tar tid innan man gått igenom hela :). Nu har vi precis kommit in i stugan igen och jag och elli ska snart duscha och basta :) för ikväll efter middagen ska jag bjuda min familj på bowling! :) ska bli super kul, var längesen jag bowlade. :) så det är vad som händer ikväll, vi hörs när vi hörs! Puss


I stugan

Oj vad trött jag var när jag gick upp klockan 5 i morse.. Blöh :( men packade det sista och sen började jag köra, fram till gävle där vi gjorde ett stopp och sen körde mamma och pappa efter det. Jag satt mest och sov hela resan..:p sen åt vi lunch på donken nånstans.. Kommer inte ihåg vart det var riktigt men mellan Rättvik och Mora tror jag :) så kom vi upp till Idre vid 1 tiden, men fick inte stugan förrän kl 16.. Så vi gick runt och kollade på området och lite så :) men nu har vi äntligen fått komma in i stugan och har packat upp och bäddat sängen m.m :) riktigt fin stuga! Nyrenoverad verkligen. Snart väntas middag och det blir lasagne ikväll :) sen blir det tvn och sova riktigt tidigt. Med tanke på min lilla sömn inatt.. Ha det så bra allesammans :) puss


Dags för sängen!

Gud vad trevligt det var ikväll :) vi åt på Jensen buhof typ tror jag det hette :p jag åt grillad kyckling med rostade grönsaker och en grill dipp till, super gott verkligen! Sen tog alla samma efterätt " mjukglass med olika toppingar" man fick ta allt från strössel till såser till godis och ösa på sin glass och du fick dessutom hämta om flera gånger! Gott men mättande! :) så Vi satt där från kl 19 till 21.30. Då drog dom andra vidare till gamla stan för att fortsätta ösa, medans jag drog mig hemåt :) tar ju en timme med bussen också så kändes bäst så, även om jag verkligen hade velat vara med på allt. :/ så kom hem för en stund sen och har nu packat som en galning här.. Vill inte glömma nått! Men det återstår väl att se :p. Missade ju finalen på melodifestivalen ikväll, det var lite synd men jag har ju inte sett alla bidrag och sånt heller med tanke på att jag jobbar varje söndag så det känns ändå lungt. Hade jag följt det varje gång så hade jag nog velat kolla ikväll, men Robin vann i alla fall och den låten tycker jag är sjukt bra så han känns som en bra vinnare! :) grattis!! Nej nu ska jag nog börja göra mig klar för sängen känns det som. Imorgon bitti åker jag och min familj nämligen till Idre fjäll och åker skidor en kort vecka :) ska bli så skönt att få komma bort, bara koppla av med familjen och få glömma allt med vardag ett tag. :) så vi får se hur mycket jag kommer skriva här när jag är borta, ska försöka få in ett inlägg då och då :) men nu måste jag verkligen sova, klockan ringer snart.. :p puss


Till stan för 20 års firande!

Var och jobbade idag igen, allt räckte som tur var. Var ju lite nervös över det igår. Men det löste sig :) dock väldigt mycket att göra.. Men jobbade på så jag blev inte så himla sen hem i alla fall. Kom hem vid halv 4 och tryckte i mig allt som jag hittade ungefär, var så himla hungrig! :p så har precis tagit en dusch och fixat mig lite och ska snart dra ut till bussen :) ikväll ska jag nämligen till stan och äta på restaurang (vet inte vilken än) för att fira Sofie som fyllde 20 år i tisdags! :) så det ska bli riktigt roligt, alla andra sitter på bussen när jag hoppar på här hemma. :) och vi är 16 personer totalt. ^^ dom andra ska typ ut på krogen efter vi har ätit, men inte jag, måste hem och packa det sista och sen gå och lägga mig så jag orkar upp hyfsat tidigt i morgon då min familj åker till Idre! :D det är även jag som kör den första biten så vill inte vara för trött då.. Annars hade jag hängt med ut :) men nu måste jag dra, ha en jätte trevlig lördags kväll allihopa. Puss


Internationella Kvinnodagen

Glömde ju bort att skriva att det är kvinnodagen idag. :p
Inte för att jag bryr mig så jätte mycket om det haha.. , men det är väl för att jag själv inte är så typisk "tjejig" av mig. Men i alla fall. Tycker att det är bra att det finns en kvinnodag!
GIRLPOWER!
 
 

Freeeedag!

Trodde ju att min huvudvärk skulle gå över när jag väl hade fått sovit en hel natt, men nej varför skulle jag få ha det så bra för? vaknar med sprängande , dunkande huvudvärk.. tog 2 starka migräntabletter som jag inte använder så ofta, petade i mig lite frukost så det kändes som jag skulle kräkas.. men jag är inte den som är hemma när jag vet att dom på jobbet sitter i skiten om jag inte kommer, så jag åkte i alla fall, sov hela vägen på bussen på väg till jobbet och sen var det ganska så lungt när jag kom fram faktiskt :) Hade ju fortfarande ont, men inte det där sprängande. Så ja det är där jag har spenderat min fredags dag , på jobbet. Har stressat som en galning idag.. har förberett så mycket till i morgon när hela hotellet är fullt av bara barn/ungdomar som spelar hockey. Men det oroar mig endå att det inte ska räcka.. men det får jag ta i morgon i såna fall.
Somnade på bussen så fort jag hoppade på den, tur att jag sätter klockan nu för tiden så jag vaknar till i Söderhall, annars skulle jag väl åka ända in till Norrtälje.. och det känns inte så jätte kul när man bara vill hem.
Gick i alla fall hem från bussen i det fina vårvädret, det är bra, fick mitt huvud lite frisk luft också.
Så nu gör jag inte så mycket, ligger och vilar på sängen samtidigt som jag kollar datorn. :)
Ska snart gå och hjälpa familjen med att fixa lite grönsaker till Tacosen som vi ska äta ikväll, har längtat efter det :D Så det ska bli jätte gott!
Annars kommer jag bara vara hemma ikväll, ska nog ta ett varmt bad efter middagen också. =)
Sen blir det tvn och sova tidigt, jobb i morgon igen, cash is king!! ;)
Ha en bra fredag, vi hörs. Puss
 
Jag för ganska precis ett år sen!

Hektisk dag + huvudvärk

Idag gick jag upp klockan 7.00 fast jag var ledig. Grymt gjort. :) åkte sen och gymmade en timme, sen träffade jag Fredrik en snabbis och sen hem, kastade i mig maten och iväg igen till mina kusiner på en fika. Har äntligen landat i sängen med huvudvärk efter en hektisk dag. Har i alla fall hunnit med massor, men det resulterar ju också i hur jag mår nu.. Nej nu ska jag sova, upp tidigt i morgon bitti för att jobba. Godnatt :)


Mys-middag

Har nästan precis kommit hem från en super trevlig och god middag tillsammans med Lollo hjärtat. <3
Vi har inte träffats på hur länge som helst och när vi väl gör det så är vi aldrig ensamma bara vi 2, utan det är alltid andra människor med, och visst det är kul det med, men ibland vill man ha egentid. Hon är ju trotts allt min bästaste kompis!
Så vi åt goda hamburgare på G, älskar verkligen deras mat, man blir riktigt mätt för det är stora portioner. Så jag tog en Mexicans burgare :) Mums!
Sen pratade vi i flera timmar och glömde bort klockan, som vanligt med andra ord ;) haha
Nej men det måste vi göra om, var verkligen mysigt!
 
Så nu gör jag inte så mycket, lyssnar lite på musik och "planerar" min morgon dag.. vi får se hur den blir.. haha
Har börjat få ont i mina armar redan.. träningsvärken smyger sig på.. vi körde verkligen ett mördarpass idag på gymmet. Men det är bra, träningsvärken är den bästa värken. =)
Nej nu ska jag gå och kolla lite tv om det finns nått bra på den, ha en bra kväll. Puss

Uppe med tuppen!

Igår kväll låg jag på spikmattan ett tag innan jag somnade, jag blir så himla lugn av det.. så skönt. =) Får nog börja göra det varje kväll innan jag ska sova, blir nog lättare att somna efter det då.
 
Vaknade i alla fall halv 8 i morse, drog på mig träningskläderna och sen åt jag frukost med Elli. :)
Sen fixade vi lite här hemma och sen åkte vi 2 till gymmet och var där från 9 till 11!
Var helt slut när vi var klara där i alla fall.. haha men skön känsla efteråt, kanske inte direkt när man gör det, ,men efter är det nice. =)
Så sen körde jag Elli till skolan som började klockan 12 idag, och jag åkte hem och tog en dusch och åt lite lunch. =) keso med hallon & banan fick det bli idag. Riktigt gott.
Så nu gör jag inte så mycket, ska nog gå och ta en latte med mamma, hör att hon håller på med det ;)
Sen ska jag ta bort mitt avskavda nagelack och noppa ögonbrynen.
 
Sen blir det att fixa till sig lite för ska till Norrtälje och äta middag på G ikväll med en saknad vän. <3
Ska bli riktigt mysigt!
Ha det bra, puss

Bilder från dagen


Täby C

Idag har jag haft en otroligt bra dag tillsammans med Ronja i Täby centrum :)
Vi tog bussen tidigt i morse så vi var där redan klockan 11. =)
Gick och tittade i lite affärer, köpte dock ingenting.
Men vi provade Chillbox, så sjukt jäkla gott alltså! Det är typ frusen youghurt/glass och sen får man välja massor av tillbehör till, som frukter, bär, godis, strössel och olika chokladsåser. Kan verkligen rekomendera att testa det! Muums!
Vi kollade inte så jätte mycket i affärer egentligen, utan vi snackade mest. Hade en hel del att prata om kan man säga.. båda bra och dåliga saker som tunger än.. Hoppas allt blir bra i alla fall. =)
Kom ganska precis nyligen hem och har bara hunnit äta middag en så länge, snälla mamma hade gjort Kalops idag! =) Sjukt gott tycker jag. Så nu är man mätt och belåten.
 
Vet inte hur jag ska göra ikväll.. om jag ska och träna eller om jag ska ta en vilodag och kötta sönder i morgon istället.. hm, kör i morgon istället. =) Så ska jag nog sätta på en film ikväll och göra fruktsallad av nått slag. Låter som en bra idé om ni frågar mig.
Nu ska jag kolla vidare på datorn lite, ha det så bra fina vänner. Puss

Snygg!


Vecka 10

Shit vad fort det går egentligen, det är redan vecka 10 nu! Fast jag tycker det är rätt skönt när det går fort också.. fast inte föör fort.
Idag sov jag till kl 9 och sen tog jag en dusch och åt lite frulle med mamma :)
Sen åkte vi till Norrtälje och gick på ÖB, Coop, Apoteket och Lindex och lite såna affärer :)
Vi köpte massa grejer att ha med oss till Idre som jag och min familj åker till på Söndag! :D Jag längtar jätte jätte mycket tills dess, dels vill jag bara komma bort från allt just nu.. har varit så mycket på den senaste tiden och har känt mig så jäkla nere hela tiden.. har inte haft nån positiv inställning till nått nån gång.. vad jag än har gjort så har det känts som det är as jobbigt och tungt fast det kanske är värsta piss enkla grejen egentligen.. fattar inte varför det kommer nu helt plötsligt?! :( Och den andra anledningen är att jag älskar att åka skidor och det ska bli sjukt kul att åka med familjen och bara vara.. =) Sen ska det bli kul att åka till Idre för där har vi aldrig varit förut. :)
 
Så nu kom jag hem för en stund sen och jag och mamma tog lite lunch då. =)
Ikväll ska jag och träna spinning är tanken :) Sen blir det väl tvn eller datorn eller nått :P som vanligt med andra ord.
Men nu ska jag ut på trappen i solen med mamma och ta en kaffe!
Ha en bra måndag :) Puss

Johan Falk & hallonpaj

Sitter just nu och tittar på Johan Falk på tv och mumsar på en god hallonpaj som min syster har gjort. :) ska kolla klart på filmen och sen blir det sängen :) puss


3/3

Oj så trött jag är.. sov tyvärr inge vidare i natt.. :/ trodde det skulle bli lätt att sova eftersom jag knappt sov nått natten till igår. Men nej då.. låg och skruvade på mig hela natten, inte blev det lättare att få sin skönhetssömn med den blåsten som var utanför fönstret heller.. :o herre gud, lät ju som hela taket skulle flyga av.
Men pallrade mig upp och min snälla pappa skjutsade mig till jobbet idag, så jag kunde sitta och sova den biten också. =)
Så var på jobbet klockan 6 när jag vanligtvis brukar börja jobba på helger, men nej just den här helgen har dom ändrat för det är så lite gäster. Så jag skulle ha börjat 6.30,..kunde ha sovit en halvtimme längre?! :( Ingen som hade sagt nått om det till mig.. men det var skönt ändå, att slippa stressa med allt, kunde göra allt i lugn och ro :)
Slutade redan klockan 13 idag också, snabb idag =) Så då kom pappa och hämtade mig också, så åkte vi förbi donken i Hägernäs och köpte hem lunch :D Mums.
Har precis varit ute och gått en timme med min syster i blåsten.. helsike vad kallt det var.. :/ fy. Men endå fint när solen lyser :)
Så kom precis in i värmen och ligger nu nerbäddad under min filt.
Snart är det väl dags för middag men är inte så hungrig än.. Får se vad det blir för middag :)
Ikväll tänker jag bara vara hemma och vila upp mig, kan behövas efter denna helg hehe ;p
Så ska kolla på tv och bara mysa med mamma & Elli ikväll.
Ha en bra söndag mina vänner, så hörs vi. Puss

Melodifestival-mys

Ligger i ena soffan och pappa ligger i den andra under varsin filt och har sovit till och från sen middagen. Jag är så himla trött idag.. Men nu har jag tagit fram chipsen och massa annat gott att smaska på till mellon! :) ska väl kolla på alla bidragen men sen blir det sängen efter det för i morgon är det dags för tidigt jobb igen! :) ha en trevlig lördag kväll allihop, puss


.


Chill lördag - bakis

Ja vart ska jag börja? :p
Jag & Elli drog ju till Norrtälje och Mobergs igår, vi var där prick när det öppnade och vi var verkligen först alltså.. så i början trodde vi inte att det skulle komma så många, trodde alla skulle ut idag ( Lördag) istället.
Men efter nån timme så var det smockat överallt, så det var nice!
Dock skulle vi bara dricka "lite" var tanken.. hehe eller hur va, fan måste kolla kontot hur det ser ut nu.. blev nog lite för mycket av det goda känns det som. Och jag är jävligt glad att den drinken jag blev bjuden på av nån random, spillde jag ut på golvet. Just då så var jag skit förbannad och typ grät nästan för jag var så arg på mig själv, men nu är jag riktigt glad att jag inte drack den!
Elli åkte hem sen och jag hamnade i Rimbo?! haha asså.. otippat Emme! =)
Pappa kom och hämtade mig för ett tag sen så nu är jag hemma och ligger och vilar i sängen.
Känns som att det kommer bli en riktig chilldag idag.. med massa flottiga saker för att stilla bakfyllan. :)
Ska slå på en film snart och bara mysa ner mig framför tvn.
Ha det bra, Puss

Utgång!

Nu sitter vi och dunkar musik, dricker lite smaskigt och fixar oss! Snart dags för Norrtälje! :) ha en toppen bra fredags kväll mina vänner. Puss


Dagens!

Dagens humör: Uttråkad

Dagens borde: Städa rummet & kolla igenom garderoben

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Inget alls

Dagens klädsel: Mjukisbyxor, randig tröja & mys strumpor

Dagens planer: Fixa mig fest fin & uttgång med syrran

Dagens materiella vill ha: oj vet inte

Dagens beroende: Avacados

Dagens tråkigaste: Att det snöar ute


Dagens längtan: Middagen ( haha som det matvrak jag är )

Dagens låt: Stiftelsen-Ur balans


Don´t cry, just say "fuck you" and smile

Vad händer med vädret grabbar?! ;o det snöar här hemma hos mig och det är f*ck inte okej. Inge mer snö nu, snälla snälla. Det räcker.
 
Idag skulle jag i alla fall ha varit med Ronja på dagen.. men hon har feber och mår inte bra, så får bli en annan dag. Krya på dig! :)
Istället så har jag ätit fruksot, tagit ett långt bad, skojar inte om jag låg i 2 timmar :) Var i alla fall som ett russin hela jag när jag gick upp.. haha. Då vet man i alla fall att man har blivit ren ;) Använde hårinpackning och ansiktsmask också, älskar sånt.<3 Gick nästan precis upp nu så smorde in kroppen med body butter som luktar cocos =) Doftar i hela huset nu ;) Men måste smörja in för är så himla torr på kroppen nu.. inte så konstigt när man badar i 2 timmar kanske :P
Åt lite lunch innan jag satte igång datorn också, blev en avacado och ett glas mjölk :P Lyxigt på fredagen.. haha not. Får hoppas på en god middag istället :)
 
Min kväll kommer i alla fall bestå utav middag med familjen & sen utgång med Elli! :) Ska dansa aset av oss på Mobergs hade vi tänkt. Får hoppas bara att det är nått folk där idag, alla verkar ju gå ut i morgon istället.. men va fan, det är löning bägge dagarna så några kan väl gå ut ikväll? (a)
Men det blir nog kul! =)
 
Nej nu ska jag klä på mig.. sitter i morgonrock klockan 2 på dagen.. vad är det här?! :o
Hoppas ni får en bra fredag mina vänner! Puss

RSS 2.0